Despre Life & Corporate Coaching cu Gerard O’Donovan

Gerard O’Donovan este presedintele European Coaching Institute (ECI). De asemenea, Gerard este unul dintre life coach-ii cunoscuti din Europa si este fondatorul companiei de life si corporate coaching Noble Manhattan. In prezent se concentreaza asupra activitatii de corporate si business coaching pentru Directori, CEO, Presedinti si executive din mari corporatii.
Gerard O’Donovan a oferit un interviu echipei Profesiionline.ro cu ocazia seminarului de formare in Life & Corporate Coaching organizat pe 7 martie 2008 de Business-Edu, pe care va invitam sa-l vizionati aici. Scopul seminarului a fost acela de a introduce participantii in procesul de formare in coaching, pregatirea pentru a deveni coach, despre cum atragem clienti, cum se castiga bani, despre standarde, certificari, etc. Programul seminarului a fost orientat spre maximizarea cresterii business-ului participantilor, a cresterii profitului si a optimizarii valorii actiunilor organizatiilor lor.

Gerard ne-a impartasit viziunea sa despre si ceva din pasiunea sa pentru coaching. Coaching-ul, crede el, permite atingerea unui echilibru work / life si stabilirea unor obiective masurabile de atins. Metodele lui Gerard sunt ferme dar eficiente si implica o abordare empatica si spirituala, focusata pe nevoile personale ale fiecaruia.