Renault cauta viitori manageri la Politehnica Bucuresti

Fundatia Renault acorda trei burse pentru studentii in anul V sau la master, precum si pentru absolventii Universitatii de Politehnica din Bucuresti, pentru a participa la un program de formare de nivel masterat in specializarea "Transporturi si dezvoltarea durabila", realizat in parteneriat de universitatile: Ecole Nationale des Ponts et Chaussees, Ecole Nationale Superieure des Mines de Paris si Ecole Polytechnique (membre ale retelei de excelenta Paris Tech din Franta).

Scopul acestei initiative este formarea viitorilor manageri care sa fie mai apoi angajati in cadrul Renault Romania, companie importatoare a marcii franceze pe piata locala. Principalele directii de studiu din cadrul masteratului sunt legate de mediul inconjurator, economie, societate si transporturi. Durata programului este de 15 luni, iar fundatia ofera cate o bursa de 1.000 de euro celor trei castigatori. Programul este realizat in parteneriat cu mai multe universitati din Franta, membre ale retelei de excelenta Paris Tech. In prezent, in cadrul grupului Dacia Group Renault Romania lucreaza 13.300 de persoane. Pana la sfarsitul anului, inca 3.600 de noi angajati vor fi recrutati.

Pe de alta parte, Renault Technologie Roumanie, centrul de inginerie al Renault, se afla la mijlocul unuia dintre cele mai ambitioase planuri de recrutare lansate vreodata pe piata locala: atingerea unui numar de 3.000 de ingineri pana la sfarsitul anului viitor si transformarea centrului din Romania in cel de-al doilea pol de proiectare al producatorului francez de masini, dupa Techocentre - Paris, unde lucreaza 15.000 de oameni.
 

Autor: Delia Oniga , ZF

Ultimele articole

»
»
»