Heineken recruteaza Management Trainees

Hineken Romania, producatorul brandurilor Golden Brau, Silva si Ciuc, cauta tineri absolventi pentru cea de-a treia editie a programului Management Trainees. La finalul programului, cei mai buni trainees pot obtine o pozitie de specialist sau junior manager intr-unul din departamentele supply chain, financiar sau resurse umane.

"Pentru a trece de procesul de selectie, fiecare candidat trebuie sa dea dovada de abilitati antreprenoriale, de viziune, entuziasm, creativitate, de abilitati de comunicare si de spirit de echipa", spune spune Eduard Radu, director de resurse umane in cadrul Heineken Romania, care are aproximativ 1.500 de angajati pe plan local si cinci fabrici in Constanta, Craiova, Hateg, Miercurea-Ciuc si Targu-Mures.

Totodata, va fi lansata prima editie a Heineken International Graduate, program international care ofera tinerilor profesionisti oportunitatea de a deveni membri ai unei echipe multinationale si de a beneficia de un program de inductie de minim trei luni, in Amsterdam, Olanda

Autor: Delia Oniga, ZF
Taguri: Heineken, Recrutare

Ultimele articole

»
»
»