Avocatii de la DLA Piper cauta studenti pentru practica


Biroul de avocatura DLA Piper Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari jucatori straini, cauta patru studenti pentru programul de practica care va fi derulat de companie, timp de doua luni, incepand cu data de 1 iulie. "Principalul beneficiu al acestui program este ca studentii vor fi implicati in activitatea reala a firmei.

Distribuirea in arii de activitate va fi una de principiu, urmand ca studentii sa ofere sprijin pe proiectele in desfasurare, in functie de urmatoarele domenii: corporatii si M&A, imobiliare, finantari si proiecte, litigii si reglementari", explica Marian Dinu, country managing partner DLA Piper Romania.

Studentii care vor fi selectati de casa de avocatura se vor afla sub coordonarea unui avocat senior, de la care vor primi indrumare profesionala, si vor fi sprijiniti in procesul de adaptare la mediul de lucru de membrii mai tineri ai echipei. In functie de performanta, studentii vor avea ocazia sa lucreze pe un post de junior associate in companie dupa finalizarea perioadei de practica. Biroul local al DLA Piper a fost deschis anul trecut in luna noiembrie, avand 16 avocati. La nivel global, compania are peste 3.700 de avocati in 66 de birouri din 28 de tari. Salariul unui avocat junior poate ajunge si la 1.000 de euro pe luna in cadrul marilor case de avocatura.

Autor: Delia Oniga, ZF