Dupa Kandia si Orkla, Ioana Moga preia marketingul brandului LaDorna

Grupul francez Lactalis, proprietarul grupului de companii LaDorna - unul dintre cei mai mari producatori locali de lactate, a recrutat-o pe pozitia de director de marketing pe Ioana Moga, cea care a condus departamentul de marketing al Orkla Foods Romania pana la finalul anului trecut. "Ioana Moga s-a alaturat echipei Lactalis la sfarsitul lunii octombrie a acestui an", au declarat reprezentantii LaDorna, companie cu afaceri de peste 40 mil. euro in 2008, confirmand informatiile ZF. Reprezentantii Orkla Foods Romania, producatorul brandurilor de margarina Unirea, Wiesana si Linco, nu au oferit anul trecut detalii despre motivele plecarii Ioanei Moga din companie.

Ioana Moga, 36 de ani, este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a fost director de marketing al Orkla Foods Romania din primavara anului 2006 pana la finalul anului trecut. Anterior, ea a ocupat timp de patru ani functia de marketing manager al producatorului de ciocolata Kandia-Excelent, dupa ce a acumulat experienta si in cadrul distribuitorului de bunuri de larg consum Interbrands si al distribuitorului local de cosmetice Oriflame. In cadrul producatorului de lactate LaDorna ea o inlocuieste pe Geanina Babiceanu, cea care a ocupat functia de director de marketing al companiei din decembrie anul trecut.

Printre responsabilitatile directorului de marketing al LaDorna se numara si coordonarea campaniei de promovare a poduselor din segmentul lapte UHT, pe care grupul francez l-a extins anul acesta cu patru noi sortimente. Campania, care cuprinde inclusiv spoturi tv- primele de la achizitia LaDorna de catre Lactalis in 2008, ruleaza de la inceputul lunii octombrie si va fi continuata si in anul 2010, potrivit reprezentantilor LaDorna, care nu au dezvaluit insa suma investita in crearea acestei campanii de promovare. "Aceasta campanie va avea un efect global asupra intregului brand, fiind un sprijin pentru imaginea LaDorna", a declarat Ioana Moga pentru ZF.

Cine este Ioana Moga

* 36 de ani
* absolventa ASE
* fost director de marketing al Orkla Foods Romania (doi ani)
* fost director de marketing al Kandia-Excelent (patru ani)
* a mai lucrat in cadrul Interbrands si Oriflame.

Autor: Diana Tudor, ZF

Ultimele articole

»
»
»