Sunteţi dispuşi să cosiţi iarba pentru 1.100 de euro pe lună? În Austria?

Un număr de 32 locuri de muncă în Austria au fost publicate, luni, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui, 30 dintre acestea fiind disponibile pentru muncitori care să cosească iarba, în schimbul unui venit net de 1.100 de euro pe lună, informează Mediafax.

O firmă din Austria angajează cu contracte ferme, prin intermediul AJOFM Vaslui, un număr de 32 persoane, majoritatea pentru desfăşurarea de activităţi în domeniul agricol, respectiv cositul mecanic al ierbii.

Potrivit anunţului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui, cei interesaţi trebuie să aibă experienţă în folosirea motocositoarei şi să cunoască limba germană, nivelul mediu.

"Pentru muncitorii folosiţi la tăierea ierbii cu maşini specializate salariul este de 1.100 euro/net/lună. În plus, firma va asigura cazarea şi echipamentul de lucru. Însă, pentru a ajunge în Austria, cei interesaţi trebuie să cunoască limba germană, nivelul mediu", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Toporăscu.

Autor: Teodor Istrate, Mediafax