Acceder intra pe piata de recrutare

Compania de recrutare Acceder si-a anuntat intrarea pe piata de resurse umane, oferind servicii de recrutare pentru pozitii de management.
Acceder se va adresa in special companiilor multinationale din domeniul bancar, cel farmaceutic, al bunurilor de larg consum (FMCG) si din constructii.

"In piata se resimte o nevoie acuta de manageri de calitate care sa corespunda cerintelor din multinationale din punctul de vedere al culturii organizationale si al stilului de management", a declarat Eduard Radu, managing consultant al Acceder.
Radu a mai adaugat ca Acceder isi propune sa inoveze procesul de recrutare de management prin crearea principiului transparentei, atat pentru angajator, cat si pentru candidatul ales. "Transparenta recrutarii vine din evaluarea stilului de conducere preferat si a culturii organizationale, aditional cerintelor postului", a precizat Radu.
Compania are in prezent trei angajati, dar pe masura ce se va dezvolta, se estimeaza ca numarul acestora va creste, a mai spus managing consultantul Acceder.
Taguri: Acceder, recrutare

Ultimele articole

»
»
»