Mona Neagoe, omul cheie care trebuie să găsească managerii privaţi care să conducă marile companii de stat. Ea va câştiga 600.000 de euro

Filiala locală a firmei daneze de executive search Pedersen& Partners, condusă de mai bine de cinci ani de headhunterul Mona Neagoe, 39 de ani, a câştigat prima licitaţie din proiectul de introducere a managementului privat la marile companii de stat. Pedersen & Partners este o firmă de executive search prezentă în 41 de ţări, condusă pe piaţa locală de mai bine de cinci ani de către Mona Neagoe, absolventă a programului de MBA la IEDC - Bled School of Management (Slovenia) şi a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE. Compania pe care o conduce a avut anul trecut o cifră de afaceri de 825.000 de euro, în creştere cu 16% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Biroul de pe piaţa locală face recrutări şi pe plan internaţional pentru ţările din regiune.

Pe lângă România, Mona Neagoe mai supraveghează şi activităţile de executive search ale companiei din Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Croaţia şi Bosnia şi Herţegovina.

De când şi-a început activitatea în cadrul companiei, ea a plasat 250 de executivi în companii care activează în domenii precum private equity, servicii financiare, consultanţă, IT, FMCG şi producţie.

Anterior, ea a lucrat timp de zece ani în cadrul companiei de consultanţă şi audit Andersen/ Ernst&Young.

Autor: Adelina Mihai, ZF

Ultimele articole

»
»
»