Topul celor mai căutate joburi în online: specialist în Facebook şi fotograf, printre joburile dorite de cei mai mulţi români

Consultant vânzări, operator calculator, social media specialist, fotograf pentru colaborare, asistent manager sau editor online sunt doar câteva dintre joburile pentru care au aplicat câteva mii de candidaţi în ultima săptămână pe site-ul de recrutare eJobs. Citiţi aici Topul celor mai căutate joburi în online . În ultima perioadă au început să apară multe posturi disponibile pentru poziţii de social media specialist, având în vedere că tot mai multe companii au început să se promoveze în mediul online, în special pe reţeaua de socializare Facebook, pentru că le oferă o vizibilitate mult mai mare, iar cheltuielile de promovare sunt zero.

Deşi are mai bine de 2000 de aplicanţi, în descrierea jobului se specifică faptul că jobul se adresează celor care vor să lucreze part time sau care vor să facă practică neplătită sau voluntariat.

La polul opus se află poziţii precum copywriter, programator php junior sau Polish speaking website Auditor, pentru care au aplicat doar câteva zeci de candidaţi.
Autor: Adelina Mihai, ZF

Ultimele articole

»
»
»