Barnett McCall, doua divizii in Timisoara

Compania de servicii de resurse umane Barnett McCall a lansat la Timisoara, unde este prezenta inca din 2005, diviziile BM Operations si BM Tech, dedicate recrutarii specialistilor din logistica - productie, IT si telecomunicatii.

Prin lansarea celor doua noi divizii, proiectele de recrutare vor putea fi derulate de specialisti in resurse umane cu experienta profesionala din domeniile ingineriei, constructiilor, informaticii, precum si din alte industrii conexe, potrivit informatiilor furnizate de companie.

Barnett McCall isi propune sa realizeze prin aceasta nu doar o evaluare psihologica a candidatului, ci si una profesionala. Compania este prezenta pe piata romaneasca de servicii de resurse umane inca din 1999, in Bucuresti si Timisoara, si a deschis recent birouri in Cluj-Napoca si Oradea.

Barnett McCall Recruitment este specializata in recrutare si executive searchsi ofera servicii de leasing si personal temporar, evaluare de resurse umane si outplacement, dar si servicii de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare de personal. Compania a inregistrat in 2006 afaceri de 770.000 de euro.
Autor: Ioana Badiu , ZF

Ultimele articole

»
»
»