Şomerii şi absolvenţii pot discuta direct cu angajatorii la Bursa locurilor de muncă, la Sala Dalles

Persoanele care au venit, marţi, la bursa locurilor de muncă organizată de MEDIAFAX la Sala Dalles din Capitală au putut discuta direct cu angajatorii, care au venit cu o ofertă variată de locuri de muncă, acestea fiind destinate atât absolvenţilor de studii superioare, cât şi celor cu studii medii. Peste 400 de locuri de muncă în domenii precum IT, medical, vânzări, telecomunicaţii, resurse umane, marketing sau inginerie sunt oferite, marţi şi miercuri, în cadrul Bursei locurilor de muncă organizate la Sala Dalles de MEDIAFAX, în colaborare cu Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare Media Pro şi cu MediaSat. Şomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, dar şi proaspeţii absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ pot să discute direct cu angajatorii în cadrul Bursei locurilor de muncă, organizată pentru a facilita accesul la locurile de muncă vacante şi creşterea şanselor de ocupare.

Printre participanţi este şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov, care prezintă persoanelor interesate locurile de muncă vacante raportate de către angajatorii români, dar şi posibilităţile de a găsi un post prin reţeaua Eures.

De asemenea, AJOFM Ilfov poate oferi, în cadrul bursei, informaţii privind indemnizaţia de şomaj pentru absolvenţi, precum şi locurile de muncă ce corespund nivelului lor de pregătire.

Persoanele care vor să îşi găsească un loc de muncă au şanse să ocupe, în cadrul Bursei, posturi precum: contabil, avocat, şef magazin, jurist, economist, programator, manager import, key account, agent vânzări, lucrător comercial, electrician, ospătar, cameristă, agent pază, bucătar, instalator, şofer, măcelar sau promotor.

Tot în cadrul târgului de locuri de muncă de la Sala Dalles este prezentă o companie care face recrutări pentru Germania, Grecia, Cipru, Franţa, Austria, Marea Britanie şi Danemarca. Principalele locuri de muncă disponibile în aceste ţări sunt în domeniile medical, IT, Horeca, agricultură, silvicultură şi construcţii.

Evenimentul de la Sala Dalles este parte integrantă a proiectului "Integrare pe piaţa muncii a şomerilor de lungă durată, persoanelor inactive şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă - PERSACT", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Accesul persoanelor care vor să îşi caute un loc de muncă la târgul de la Sala Dalles este gratuit.

Autor: Aurelia Alexa, ZF

Ultimele articole

»
»
»