Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
17 articole gasite
Cuvinte cautate: Avocati
Ce avocaţi au fost implicaţi în tranzacţia prin care germanii de la Steag au intrat pe piaţa eolienelor
Tranzacţia prin care gigantul german Steag, cu afaceri anuale de peste 3 miliarde de euro, a intrat recent pe piaţa locală a eolienelor prin achiziţia unui proiect de la grupul Monsson, controlat de omul de afaceri Emanuel Muntmark, a fost asistată de firmele de avocatură Peli Filip şi Salans.... (continuare)
Zamfirescu a luat pentru firma de insolvenţă un bancher de la Bancpost cu 38 de ani experienţă
Firma de insolvenţă Zamfirescu Racoţi Predoiu Insolvency, înfiinţată la sfârşitul anului trecut de avocaţii Călin Zamfirescu şi Stan Tîrnoveanu, a cooptat-o pentru poziţia de director executiv pe Elena Cosma, fostul director al departamentului de credite neperformante din cadrul Bancpost.... (continuare)
Boştină şi Asociaţii a declarat un venit de 34 mil. euro. 70% din bani au venit în ultimele două luni
Boştină şi Asociaţii a declarat un venit de 34 mil. euro. 70% din bani au venit în ultimele două luni
Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii, coordonată de avocatul Doru Boştină, a raportat la Administraţia Financiară un venit record de 34 milioane de euro pe parcursul anului trecut, 70% din bani fiind încasaţi în lunile noiembrie şi decembrie, potrivit declaraţiilor anuale de venit transmise de firma de avocatură către ZF.... (continuare)
Zamfirescu Racoţi Predoiu: afaceri de 4,5 mil. euro. Marja de profit: 55%
Casa de avocatură Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP), unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 4,5 milioane de euro şi un profit de 2,5 milioane de euro, având o marjă de 55%, potrivit copiei după declaraţia de venit transmisă de companie către ZF.... (continuare)
Avocaţii de la Şerban & Asociaţii, afaceri de aproape 2 mil. euro în 2011 şi doi parteneri noi
Firma de avocatură Şerban & Asociaţii, coordonată de către avocatul George Şerban, a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri de 26%, până la aproape două milioane de euro, şi a realizat de la începutul acestui an două noi promovări în rândul partenerilor.... (continuare)
Pagini: 1  2  3  4