Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
3 articole gasite
Cuvinte cautate: Business Ethics
Business Ethics 360° -
Business Ethics 360° - "Testul de leadership: Cum sa construiesti o organizatie sustenabila"
Fundatia Post Privatizare si editura Curtea Veche Publishing va invita la a doua editie Business Ethics 360°! In data de 8 iunie, in sala Fortuna a Hotelului Intercontinental, vom reuni lideri corporativi si organizationali, manageri si antreprenori la conferinta “Testul de leadership – Cum sa construiesti o organizatie sustenabila”. Utilizatorii Profesiionline.ro pot castiga una din cele 5 invitatii la conferinta. Va puteti inscrierile trimitand CV-urile dumneavoastra pe adresa candidati@profesiionline.ro, pana la data de 31 mai 2010.... (continuare)
Business Ethics 360° - Romania etica incepe cu mine!
Business Ethics 360° - Romania etica incepe cu mine!
Romania Etica are nevoie de cetateni cu atitudine! Spune si tu: “ Romania Etica incepe cu mine!” Impreuna putem sa schimbam mediul de afaceri din Romania! Ia atitudine! Alatura-te campaniei “Romania Etica incepe cu mine!” initiata de Fundatia Post-Privatizare. Spune care sunt, in viziunea ta, principiile dupa care ar trebui sa functioneze mediul de afaceri din Romania pentru a deveni unul mai etic, mai responsabil.... (continuare)
Business Ethics 360° - Cat de etica este afacerea ta?
Business Ethics 360° - Cat de etica este afacerea ta?
Fundatia Post Privatizare, impreuna cu editura Curtea Veche si Universitatea Bucuresti, va invita la “Business Ethics 360°”, prima serie de proiecte si programe destinata eticii in afaceri, care va avea loc in perioada 9-10 decembrie, 2009. Invitatul special al primului proiect marca BE360° este Stephen B. Young, Global Executive Director al organizatiei Caux Round Touble, organizatie internationala alcatuita din renumiti oameni de afaceri dedicati eticii in afaceri si responsabilitatii sociale.... (continuare)
Pagini: 1