Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
126 articole gasite
Cuvinte cautate: Business
Din serialul
Din serialul "Tinerii care trebuie să schimbe România". Azi: Adrian Adam, Radisson Blu Hotel
Adrian Adam, 35 de ani, lucrează în industria hotelieră de zece ani şi traseul carierei sale are ca scop clar atingerea poziţiei de director de hotel până la 40 de ani. "Vreau să îmi dezvolt aptitudinile de management în industria ospitalităţii şi să ating poziţia de director într-un hotel afiliat unui lanţ internaţional până la vârsta de 40 de ani", este obiectivul declarat al lui Adrian Adam în CV-ul său, care cuprinde peste zece ani de experienţă în industrie.... (continuare)
Generaţia care trebuie să schimbe România
Generaţia care trebuie să schimbe România
Ideea că succesul este strâns legat de bani sau influenţă este, poate, una dintre cele mai prezente, dar şi greşite credinţe din mentalul colectiv românesc, iar tinerii care conduc sau care au înfiinţat afaceri de succes şi care sunt incluşi de şase ani în catalogul Tineri manageri de top al revistei Business Magazin sunt exemplele potrivite pentru a o demonta.... (continuare)
Cristina Bâtlan, în business de la majorat
Cristina Bâtlan, în business de la majorat
Cristina Elena Bâtlan, 37 de ani, directorul de creaţie şi unul dintre acţionarii producătorului local de pantofi, genţi şi accesorii Musette, este prezentă de aproape 20 de ani în businessul românesc.... (continuare)
Scoala de afaceri fondata de Soros iese de pe piata locala
Scoala de afaceri fondata de Soros iese de pe piata locala
CEU Business School va inchide filiala din Romania, unde oferea un program de Executive MBA (EMBA), in urma unei decizii de reorientare strategica luata de conducerea Central European University (CEU), din care face parte scoala de afaceri.... (continuare)
Noua romani au studiat la Columbia Business School in 17 ani
Doar noua romani se afla printre cei 38.000 de absolventi ai programelor de MBA si Executive MBA pe care i-a produs scoala americana de business Columbia Business School, una dintre cele mai bune scoli de business din lume... (continuare)
Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26