Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
15 articole gasite
Cuvinte cautate: Cluj
Angajaţii disponibilizaţi de ING la Cluj primesc trei salarii compensatorii plus 2.000 de euro
Angajaţii disponibilizaţi de ING la Cluj primesc trei salarii compensatorii plus 2.000 de euro
Fiecare angajat disponibilizat de ING după închiderea Centrului de Servicii de la Cluj va primi un pachet compensatoriu de trei salarii lunare nete plus 2.000 de euro.... (continuare)
Restructurarea E.ON la nivel de grup ar putea crea 600 de joburi la Cluj-Napoca
Restructurarea E.ON la nivel de grup ar putea crea 600 de joburi la Cluj-Napoca
Grupul german de utilităţi E.ON, care pe piaţa locală are afaceri de peste un miliard de euro în sectorul gazelor naturale şi al energiei electrice, ar putea crea 600 de noi locuri de muncă la Cluj-Napoca într-un centru de servicii.... (continuare)
De'Longhi ar putea angaja între 600 şi 1000 de oameni la Cluj
Producătorul italian de electrocasnice De'Longhi, care are afaceri de 1,8 mld. euro anual şi peste 7.000 de salariaţi, ar putea angaja cel între 600 şi 1000 de oameni în fabrica din Cluj, potrivit lui Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.... (continuare)
Clujenii de la Fortech au angajat 70 de softişti
Compania clujeană Fortech, dezvoltator software în regim de outsourcing, a recrutat în acest an 70 de oameni pe partea de dezvoltare software şi testare. Compania are disponibile în momentul de faţă încă 20 de posturi. În primul semestru Fortech avea 170 de angajaţi.... (continuare)
500.000 de euro de la UE pentru consilierea a 600 de şomeri din Cluj
Peste 600 de persoane din regiunea Nord-Vest vor beneficia pentru o perioadă de 18 luni de consiliere, informare şi asistenţă în vederea găsirii unui loc de muncă, în cadrul unui proiect finanţat din fondurile europene pentru resurse umane.... (continuare)
Pagini: 1  2  3