Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
40 articole gasite
Cuvinte cautate: Fonduri Europene
Cine a lucrat la stat cu fonduri europene nu se mai poate angaja în privat timp de un an
Cine a lucrat la stat cu fonduri europene nu se mai poate angaja în privat timp de un an
Funcţionarii din instituţiile care gestionează fonduri europene nu se vor mai putea angaja pentru o perioadă de 12 luni în mediul privat, în companiile care au accesat fonduri nerambursabile. Deşi oficial nu se ştie câţi oameni lucrează în prezent la stat pentru a ajuta la absorbţia fondurilor europene, reprezentanţii Gu­vernului au blocat migrarea acestora în privat printr-o ordonanţă de urgenţă adoptată la finele lunii iunie.... (continuare)
Iată de ce nu creşte absorbţia fondurilor europene:
Iată de ce nu creşte absorbţia fondurilor europene: "Grave dysfunctions" înseamnă "disfuncţii de mormânt" pentru angajaţii AMPOSDRU
Lipsa de funcţionalitate şi ineficienţa celei mai criticate instituţii care se ocupă de ges­tionarea fondurilor europene - AMPOSDRU - sunt pentru prima dată scoase în evidenţă de un fost director, Car­men Roşu, într-un e-mail de plecare tran­smis foştilor subordonaţi, prin care le tran­smitea că nivelul scăzut de cunoştinţe al aces­tora, inclusiv de limbă engleză, a împie­dicat-o să îşi pună în aplicare misiunea.... (continuare)
Călin Rangu, IBR: Angajaţii din bănci vin la cursuri IT de frica restructurărilor
Călin Rangu, IBR: Angajaţii din bănci vin la cursuri IT de frica restructurărilor
Aproape 200 de angajaţi din bănci precum CEC, Raiffeisen, Piraeus sau Intesa Sanpaolo au fost deja instruiţi în cadrul unor cursuri gratuite de training în domeniul IT furnizate de Institutul Bancar Român (IBR), în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene.... (continuare)
Cine este Carmen Roşu, noua şefă a fondurilor europene pe HR
Cine este Carmen Roşu, noua şefă a fondurilor europene pe HR
Funcţia de director general interimar al AMPOSDRU, autoritatea de management care gestionează fondurile europene pentru resurse umane în valoare de 4,25 mld. euro, a fost preluată de Carmen Roşu, 40 de ani, un executiv care lucrează de două săptămâni în structura AMPOSDRU.... (continuare)
Banca Transilvania şi-a instruit 750 de angajaţi din bani europeni
Banca Transilvania, cea de-a patra bancă locală în funcţie de profitul raportat la nouă luni, a încheiat un proiect finanţat din fondurile europene pentru resurse umane, care a avut ca scop instruirea a aproximativ 750 de angajaţi.... (continuare)
Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8