Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
7 articole gasite
Cuvinte cautate: Korn/Ferry
Radu Furnică a încheiat colaborarea cu Korn/Ferry. Cea mai mare companie de executive search din lume a plecat din România
Începând cu această lună, Radu Furnică, preşedintele companiei Leadership Development Solutions (LDS), una din cele mai mari firme de recrutare de executivi de top de pe piaţa locală, a încheiat colaborarea cu Korn/Ferry International, cea mai mare firmă de executive search din lume.... (continuare)
Korn/Ferry: Pietele financiare isi revin, insa piata muncii se va vindeca mai greu
Korn/Ferry: Pietele financiare isi revin, insa piata muncii se va vindeca mai greu
Executivii din 70 de companii din toata lumea spun ca tendinta de crestere pe care piata bursiera a avut-o in ultimele luni dupa minimul din martie nu va atrage dupa sine o imbunatatire a situatiei de pe piata muncii, arata un studiu al institutului Korn/Ferry, cea mai mare companie de executive search din lume.... (continuare)
Doua treimi din executivi viseaza la functia sefului
Doua treimi din executivi viseaza la functia sefului
Aproape jumatate (47%) din executivi sunt nemultumiti de actuala lor pozitie in companie, potrivit unui sondaj realizat de institutul Korn/Ferry, cea mai mare companie de executive search din lume. Lipsa de talente de pe piata nu numai ca i-a facut pe executivi sa nu mai fie multumiti la locul lor de munca, ci si sa-si piarda increderea in lideri, arata studiul realizat in randul angajatilor cu functii executive din 70 de tari, care au participat la sondaj in perioada mai-iunie 2009.... (continuare)
55% din executivi sunt dispusi sa se relocheze in alta tara
55% din executivi sunt dispusi sa se relocheze in alta tara
Aproximativ 84% din executivii din intreaga lume sunt dispusi sa se relocheze la nivel international, chiar si in conditiile in care economia mondiala trece printr-o perioada destul de tumultuoasa, arata un sondaj efectuat de catre Korn/Ferry International, una dintre cele mai mari companii de consultanta in managementul resurselor umane... (continuare)
Absolventii raman in atentia angajatorilor
Absolventii raman in atentia angajatorilor
Planurile companiilor de a angaja absolventi nu sunt afectate semnificativ de incertitudinile care planeaza asupra economiei globale, arata un studiu al companiei internationale de consultanta in resurse umane Korn/Ferry International... (continuare)
Pagini: 1  2