Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
108 articole gasite
Cuvinte cautate: Manager
Angajaţi după „feeling“ sau după recomandările HR-ului?
Angajaţi după „feeling“ sau după recomandările HR-ului?
Fiecare manager se află la un moment dat în situaţia de a face angajări, însă practica a arătat că cele mai moderne instrumente de recrutare folosite de HR sunt adesea inutile dacă intervine "feelingul" şefului în legătură cu un candidat. Un manager care a recrutat peste 100 de angajaţi şi care a văzut în ultimii ani sute de candidaţi a spus că niciodată nu a lăsat HR-ul ca măcar să selecteze oamenii care să vină la interviu, ci a vrut să-i vadă el pe toţi.... (continuare)
Sunt femeile manageri mai buni decât bărbaţii?
Sunt femeile manageri mai buni decât bărbaţii?
Un bun manager este vizionar, un bun comunicator, empatic, entuziast, are capacitatea de a delega sarcini şi se preocupă de creşterea performanţei angajaţilor şi a companiei, dar şi de calitatea produselor sau serviciile livrate clienţilor - acestea sunt doar câteva dintre calităţile unui bun lider, prezentate adesea în discursurile unor "guru" în resurse umane.... (continuare)
Sectorul financiar-bancar, in topul angajatorilor
Sectorul financiar-bancar, in topul angajatorilor
Companiile din domeniul financiar-bancar au lansat in saptamana care a trecut cea mai ampla oferta de recrutare de pe piata, fiind anuntate peste 60 de joburi in domeniu.... (continuare)
Ce trebuie să faci ca să devii CEO
Ce trebuie să faci ca să devii CEO
Căutaţi compania în care să vă simţiţi cel mai bine, conduceţi departamentul sau linia de business de care sunteţi responsabili ca de propria afacere, nu vă opriţi din învăţat şi intraţi pe uşa biroului cu zâmbetul pe buze, acestea sunt câteva dintre sfaturile pe care managerii şi consultanţii le au pentru angajaţii care acced către poziţia de CEO.... (continuare)
Staţi peste program de ochii şefului?
Staţi peste program de ochii şefului?
Una dintre cele mai mari dileme ale corporatiştilor este legată de faptul că mulţi sunt nevoiţi să stea peste program sau să "bifeze" cele opt ore de muncă din contract la birou. Frica de concediere într-o perioadă de criză i-a determinat pe mulţi angajaţi români să accepte compromisul de a sta peste program "de ochii şefului".... (continuare)
Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22