Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
9 articole gasite
Cuvinte cautate: Mihai Seitan
Ministrul Muncii: Se urmăreşte ca salariul minim pe economie să fie unic, între 600 şi 700 de lei
Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat, joi, la Târgovişte, că se urmăreşte ca salariul minim pe economie să fie unic, în cuantum cuprins între 600 şi 700 de lei, în acest sens existând negocieri cu sindicatele şi cu patronatele, informează Mediafax.... (continuare)
Reducerea pensiilor speciale, fara cele ale militarilor si fostilor angajati ai ministerului de Interne, ar aduce la buget economii de 40 mil. lei pe luna
Reducerea pensiilor speciale - fara cele ale militarilor si fostilor angajati ai ministerului de Interne- ar aduce statului economii de 40 de milioane de lei pe luna, a declarat luni ministrul Muncii, Mihai Seitan. Potrivit oficialului, circa 8.236 de persoane primesc pensii speciale.... (continuare)
Ministrul Muncii: Vom face o lege prin care drepturile de autor sa fie contribuabile pentru pensie, sanatate
Ministrul Muncii: Vom face o lege prin care drepturile de autor sa fie contribuabile pentru pensie, sanatate
Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat, luni, ca va fi elaborat un proiect de lege prin care drepturile de autor sa devina contribuabile pentru pensie, sanatatate si somaj, ca orice salariu, informeaza Mediafax. Potrivit ministrului Muncii, proiectul de lege va viza largirea bazei de impozitare, astfel incat in categoriile celor care platesc contributii, sa intre si cei care nu contribuie in prezent.... (continuare)
Ministrul Muncii: Daca nu taiem acum salariile si pensiile, la anul vor scadea cu 70%
Daca nu luam acum masurile de reducere a salariilor si pensiilor, la anul vom fi nevoiti sa le taiem si cu 70%, sustine ministrul muncii Mihai Seitan. El a mai spus ca daca pachetul de austeritate adoptat aseara de Guvern nu va avea rezultate, Cabinetul Boc va pleca.... (continuare)
Seitan: Drepturile de autor si conventiile civile taxate unitar, inclusiv pentru carte de munca
Seitan: Drepturile de autor si conventiile civile taxate unitar, inclusiv pentru carte de munca
Drepturile de autor, conventiile civile si reglementarile privind persoanele fizice autorizate vor fi reglementate printr-o lege speciala si taxate in mod unitar prin contributii sociale, inclusiv in cazul persoanelor care au carte de munca, a declarat, miercuri, ministrul Muncii, Mihai Seitan.... (continuare)
Pagini: 1  2