Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
4 articole gasite
Cuvinte cautate: People First
Consultantul in HR Yiannis Lagos a fost numit COO la Alexandrion
Yiannis Lagos, 42 de ani a fost numit Chief Operational Officer (COO) in cadrul producatorului de bauturi alcoolice Alexandrion Grup, liderul pietei de bauturi distilate. Lagos a lucrat anterior ca executive director in cadrul companiei de investitii Global Eye si ca managing partner in cadrul diviziei de consultanta organizationala a grupului People First, fiind unul din cei mai cunoscuti oameni de HR de pe piata locala.... (continuare)
In executive search este foarte importanta
In executive search este foarte importanta "chimia" dintre client si candidat
O situatie foarte des intalnita in proiectele de executive search este cea legata de compatibilitatea intre asteptarile unei companii-client si candidatii prezentati. Acest proces de potrivire a asteptarilor sau, altfel spus, "match making" se rezuma insa de multe ori la "atractia" pe care o simte angajatorul pentru candidat... (continuare)
Planul de restructurare al Elmec s-a transformat intr-o companie cu 10 angajati
Planul de restructurare al Elmec s-a transformat intr-o companie cu 10 angajati
Conceptul "People First", dezvoltat de Yiannis Lagos - fostul director executiv al Elmec Romania, in cadrul importatorului unic al brandurilor Nike sau Famous Brands s-a mutat acum doua luni intr-o firma cu zece angajati.... (continuare)
Banii nu pastreaza oamenii in companie
Banii nu pastreaza oamenii in companie
Ce ii face pe angajati sa se simta ca "acasa" la birou? Cum raspund directorii de HR unei piete a fortei de munca tot mai mofturoase"? Ce vrea un CEO de la directorul de HR?... (continuare)
Pagini: 1