Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
19 articole gasite
Cuvinte cautate: Romtelecom
Deutsche Telekom a trimis alt om în boardul Romtelecom
Deutsche Telekom a trimis alt om în boardul Romtelecom
Rainer Rathgeber, managerul care reprezintă interesele grupului german Deutsche Telekom (DT) în boardul Romtelecom şi care a participat la negocierile din 2011 de la Bucureşti cu Ministerul Comunicaţiilor în ceea ce priveşte listarea companiei de telefonie fixă şi posibila fuziune cu Cosmote România, a fost înlocuit, potrivit datelor de pe pagina web a operatorului de telefonie fixă.... (continuare)
Fostul şef al Romtelecom a fost cooptat în CA al Total Soft
Fostul şef al Romtelecom a fost cooptat în CA al Total Soft
Fostul director general al Romtelecom Yorgos Ioannidis a fost cooptat, de la 15 iulie, în consiliul de administraţie al producătorului de soluţii IT pentru afaceri Total Soft, urmând să se implice în luarea deciziilor strategice ale companiei pentru anii următori.... (continuare)
Pleacă şi ultimul mohican din telecom
Pleacă şi ultimul mohican din telecom
Yorgos Ioannidis, 61 de ani, se va retrage joi 30 iunie din funcţia de CEO al Romtelecom, după un mandat de aproape patru ani şi jumătate în fruntea celui mai mare operator local de telefonie fixă, a anunţat ieri compania, confirmând astfel informaţiile care circulă pe piaţa telecom încă de la începutul lunii mai.... (continuare)
Şeful Cosmote preia şi conducerea Romtelecom
Romtelecom şi Cosmote, companiile de telefonie fixă şi mobilă controlate de grupul elen OTE, cu peste 11 milioane de abonamente la telefonie, internet şi televiziune şi afaceri de peste 1,1 mld. euro pe an, vor fi conduse de un singur om.... (continuare)
Andreea Mirea, titularizată director executiv pe audit intern la Romtelecom
Andreea Mirea, 37 de ani, care lucrează pentru compania Romtelecom din anul 2004, a fost numită în funcţia de director executiv pe audit intern în cadrul companiei, optrivit unei decizii luate de Adunarea Generală a Acţionarilor în data de 16 decembrie 2010.... (continuare)
Pagini: 1  2  3  4