Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
48 articole gasite
Cuvinte cautate: Top
Îi ajută un MBA pe antreprenori?
Îi ajută un MBA pe antreprenori?
În ultimii ani tinerii antreprenori din România au devenit principala sursă de venit pentru şcolile de business ce oferă programe de MBA sau EMBA pe piaţa locală. Cu toate că situaţia economică este destul de fragilă în prezent, "rata de autofinanţare a celor care se înscriu la astfel de programe a ajuns la 100%"... (continuare)
Sunt femeile cu MBA plătite mai prost decât bărbaţii?
Sunt femeile cu MBA plătite mai prost decât bărbaţii?
Majoritatea absolvenţilor de anul trecut ai progra­melor locale de MBA au salarii cuprinse între 1.500 şi 3.000 de euro net, potrivit datelor centralizate de ZF pentru rea­li­za­rea suplimentului Top MBA 2012, însă nicio femeie absol­ventă de MBA în 2011 nu câştigă un salariu mai mare de 3.000 de euro pe lună.... (continuare)
Mai vor managerii să se „lege“ de companie pentru un MBA?
Mai vor managerii să se „lege“ de companie pentru un MBA?
Aproape jumătate (49%) dintre absolvenţii programelor locale de MBA şi Executive MBA de anul trecut şi-au plătit din propriile economii costurile aferente programelor, însă pentru restul compania a plătit total sau parţial preţul MBA-ului.... (continuare)
ZF lansează a cincea ediţie a suplimentului Top MBA
ZF lansează a cincea ediţie a suplimentului Top MBA
ZF publică astăzi a cincea ediţie a topului programelor de MBA şi EMBA într-un supliment distribuit gratuit cu ziarul. Top MBA, singurul clasament al programelor de educaţie managerială oferit pe piaţa din România, centralizează opiniile absolvenţilor din ultima serie a fiecărei şcoli de afaceri şi ierarhizează şcolile în funcţie de gradul de satisfacţie al absolvenţilor faţă de programul pe care l-au terminat.... (continuare)
Club Top MBA: „Neuronul este o marfă scumpă“
Club Top MBA: „Neuronul este o marfă scumpă“
Angajatorii locali ar trebui să înveţe să aprecieze mai mult angajaţii sau candidaţii absolvenţi de MBA, pentru că "un om de calitate cu un MBA de calitate" va aduce performanţe în business, deşi o diplomă de MBA nu garantează un job mai bun, o promovare sau un salariu mai mare, aceasta este una dintre concluziile seminarului "Club Top MBA" organizat de Ziarul Financiar la finele săptămânii trecute... (continuare)
Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10