Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
3 articole gasite
Cuvinte cautate: Transelectrica
Cei care promovează conceptul de “management privat” la companiile de stat fie nu ştiu despre ce e vorba, fie au vocaţie de sinucigaş
Introducerea unui management privat în companiile de stat care au pierderi mari nu va aduce o eficientizare atâta timp cât acei manageri nu vor putea implementa măsuri dure de restructurare, care presupun concedieri sau vânzări de active, este de părere Adrian Băicuşi, executivul care a fost timp de aproape doi ani (ianuarie 2009- noiembrie 2010) şeful uneia din cele mai mari companii de stat - Transelectrica.... (continuare)
Ministerul Economiei a numit doi noi administratori la Transelectrica
Ministerul Economiei a numit doi noi administratori la Transelectrica
Ministerul Economiei, actionarul majoritar al Transelectrica (TEL), a numit doi noi administratori ai companiei, Andrei Benghea-Malaies si Doru Voicu, in locul sefului Eximbank, Mircea Ionut Costea, respectiv Elenei Ianda. Presedintele Eximbank este cumnatul lui Mircea Geoana si si-a dat demisia din Consiliul de Administratie (CA) al Transelectrica inca din luna august a anului trecut.... (continuare)
Fostul sef al Siemens castiga 20.500 € lunar
Fostul sef al Siemens castiga 20.500 € lunar
Adrian Baicusi, actualul director general al Transelectrica, a avut in ultimul sau an de mandat la conducerea operatiunilor Siemens in Romania, venituri din salarii de 904.328 lei (246.000 de euro), potrivit declaratiei sale de avere. Astfel, Baicusi a trecut de la 20.500 de euro pe luna in fruntea Siemens la un salariu brut lunar de 6.691 lei (1.600 de euro), nivelul de salariu al unui secretar de stat, odata cu preluarea conducerii Transelectrica in ianuarie 2009.... (continuare)
Pagini: 1