Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
4 articole gasite
Cuvinte cautate: Uniqa Asigurari
Uniqa continuă seria schimbărilor din conducere
Uniqa continuă seria schimbărilor din conducere
Austriecii de la Uniqa l-au numit pe Romeo Jantea, fostul director general al BCR Asigurări, pe poziţia de vicepreşedinte al subsidiarei locale, în locul austriacului Alfred Vlcek, care ocupa această funcţie din anul 2008. Jantea, 51 de ani, care a deţinut mai multe poziţii de conducere în companii de asigurări, va prelua şi funcţia de director de vânzări al Uniqa Asigurări, un jucător de top zece pe piaţa asigurărilor generale.... (continuare)
Austriecii de la Uniqa au numit şefi noi la companiile din România
Florin Golovatic, membru în directoratul Uniqa Asigurări de Viaţă, a fost numit în funcţia de director executiv al Uniqa Asigurări, compania de asigurări generale a grupului austriac.... (continuare)
UNIQA vrea să angajeze 110 inspectori de asigurare până în iunie
UNIQA Asigurări va angaja, până la finele lunii iunie, 110 inspectori de asigurare, planurile companiei vizând atingerea a 1.000 de inspectori la nivel naţional până în 2015. "Creşterea numărului de angajaţi se află printre principalele obiective în 2011 şi va fi realizată în toate zonele ţării.... (continuare)
Directorul general al Uniqa Asigurări, înlocuit cu un director din Uniqa International
Conducerea directoratului Uniqa Asigurări va fi preluată de Oliviu Gabriel Stoica, care o va înlocui pe Ileana Horvath, dacă acesta va fi confirmat în funcţie de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA), potrivit unui mesaj intern transmis angajaţilor, obţinut de Mediafax Business.... (continuare)
Pagini: 1