Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
10 articole gasite
Cuvinte cautate: Vodafone Romania
La o discuţie cu Inaki Berroeta, şeful Vodafone România
La o discuţie cu Inaki Berroeta, şeful Vodafone România
Inaki Berroeta a venit la conducerea Vodafone România în urmă cu doar jumătate de an, într-o perioadă tensionată pentru industria telecom. Invitat, pe 22 iunie, la cea de-a douăsprezecea ediţie a "Meet the CEO", formatul de întâlniri lansat de revista Business Magazin, executivul va discuta deschis despre evoluţia pieţei şi despre planurile sale pentru Vodafone.... (continuare)
Mutarea anului în managementul de top: Mihai Ghyka, de două ori CEO la Bergenbier trece în lumea telecom, la Vodafone
Mutarea anului în managementul de top: Mihai Ghyka, de două ori CEO la Bergenbier trece în lumea telecom, la Vodafone
Managerul român trece de la bere - o piaţă de un mld. euro pe an la telefonie mobilă, o industrie cu venituri de două ori mai mari, dar care "suferă" de aceleaşi probleme: scădere pe fondul recesiunii şi o competiţie dură.... (continuare)
Schimbari in conducerea Heineken: Paul Markovits este noul director de marketing
Paul Markovits, 42 de ani, fostul senior director brand & marketing al Vodafone Romania va prelua functia de director de marketing al Heineken Romania, pozitie vacanta dupa plecarea lui Marius Melesteu la conducerea subsidiarei romanesti a producatorului israelian de cafea, Strauss, potrivit surselor din industrie. Melesteu a ocupat pozitia de director de marketing al Heineken Romania timp de opt luni, pana la finalul anului trecut, dupa ce a detinut peste patru ani functia de director comercial al producatorului de bere.... (continuare)
Stirile saptamanii in
Stirile saptamanii in "Profesii"
Numarul managerilor care s-au inscris in acest an la programul de Executive MBA oferit pe piata locala de scoala de afaceri WU Executive Academy din cadrul Universitatii de Stiinte Economice si Administrative din Viena este mai mare fata de anul trecut, in ciuda faptului ca angajatorii si-au diminuat bugetele de investitii in angajati.... (continuare)
Sunt angajator preferat! Si?
Sunt angajator preferat! Si?
Sa fim realisti: cu ce se alege o companie care este cunoscuta pe piata ca si angajator preferat? La prima vedere sunt cateva beneficii pe care multe dintre publicatiile de specialitate le enumera: imbunatatirea vizibila a recrutarii, retentia si “engagement”-ul angajatilor... (continuare)
Pagini: 1  2