Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
6 articole gasite
Cuvinte cautate: Volksbank
Volksbank aduce un austriac să supravegheze portofoliul de credite
Volksbank aduce un austriac să supravegheze portofoliul de credite
Alexander Tscherteu, care a lucrat anterior în departamentul de management al riscului din cadrul Volksbank, a fost numit pe poziţia de vicepreşedinte responsabil cu administrarea creditelor al subsidiarei locale a grupului austriac, a anunţat banca.... (continuare)
Încă o schimbare la Volksbank: vicepreşedintele Simona Fătu pleacă
Încă o schimbare la Volksbank: vicepreşedintele Simona Fătu pleacă
Simona Fătu (foto) se retrage începând de astăzi din poziţia de vicepreşedinte responsabil de segmentul corporate la Volksbank România, pe care o deţinea încă din 2006.... (continuare)
Trei nume pentru şefia retailului Volksbank
Volksbank, a treia bancă după valoarea activelor bilanţiere, continuă să-şi caute un vicepreşedinte pentru conducerea afacerilor de retail, ajungând la o listă scurtă cu trei nume, afirmă surse bancare. Austriecii încearcă să atragă de la concurenţă un bancher din eşalonul al doilea de management, după ce Banca Naţională nu a fost de acord cu promovarea ca vicepreşedinte a lui Alin Merer, director de marketing.... (continuare)
Directorul general al Volksbank Cehia vine la conducerea filialei din Romania
Volksbank International l-a numit in functia de presedinte al Volksbank Romania pe actualul director executiv al subsidiarei din Cehia a grupului austriac, Johann Lurf, in locul lui Gerald Schreiner, au declarat pentru Mediafax surse din piata bancara. In varsta de 52 de ani, Lurf este presedintele executiv al Volksbank Cehia de aproape 14 ani si coordoneaza direct operatiunile de retail.... (continuare)
Austriecii aduc 200 mil. €, dar si noi manageri la Volksbank
Austriecii aduc 200 mil. €, dar si noi manageri la Volksbank
Actionarii austrieci ai Volksbank, un jucator de top zece pe piata locala, au decis sa majoreze capitalul bancii cu 200 mil. euro si sa inlocuiasca actuala echipa de conducere in frunte cu presedintele Gerald Schreiner. Schreiner anuntase inca din decembrie anul trecut ca Volksbank isi va majora capitalul cu 200 mil. euro, prin transformarea unor linii de finantare in capital, termenul inaintat de el atunci fiind februarie 2010.... (continuare)
Pagini: 1  2