Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
25 articole gasite
Cuvinte cautate: conferinta
Predoiu: Salariile prea mici ale miniştrilor invită la corupţie, România trebuie să rezolve problema
Predoiu: Salariile prea mici ale miniştrilor invită la corupţie, România trebuie să rezolve problema
România trebuie să rezolve şi problema salariilor mici ale înaltei administraţii, nu doar pe cea a pensiilor şi salariilor, pentru că plata incorectă a administraţiei invită la corupţie, a declarat ieri ministrul demis al justiţiei Cătălin Predoiu.... (continuare)
Care este preţul corect pe care o companie ar trebui să-l plătească unui headhunter?
O companie care apelează la serviciile unei firme de executive search pentru a-şi recruta un nou CEO cumpără, în primul rând, angajamentul headhunterului care va încerca să determine cel mai bun manager de top dintr-un domeniu să-şi schimbe jobul. De asemenea, confidenţialitatea este un alt aspect important care justifică tarifele practicate de headhunteri.... (continuare)
Când vine vorba de
Când vine vorba de "vânătoarea de directori", piaţa e la nivelul din 2008
Criza a afectat semnificativ piaţa de servicii de executive search, care a pierdut în 2009 o treime din venituri, însă lucrurile s-au îmbunătăţit: 2012 va aduce piaţa de executive search la nivelul din 2008, este de părere Cristophe de Callatay, managing director Europe, Association of Executive Search Consultants (AESC).... (continuare)
Sfatul unui head-hunter pentru managerii care vor să-şi motiveze angajaţii: nu veniţi cu sushi la birou dacă vreţi să le arătaţi că sunteţi alături de ei
Creşterea implicării şi a productivităţii angajaţilor într-o companie se poate face prin două lucruri simple: crearea unui mediu de lucru pozitiv şi sprijinerea acestora atunci când trebuie să facă lucruri care îi scoate din zona de confort.... (continuare)
Monica Băluţă, Medlife: Medicii din sistemul public vin în cel privat nu neapărat pentru salarii mai mari, ci pentru dotări
Personalul medical a început să migreze către sistemul privat abia după 2008, nu neapărat pe fondul unor venituri mai mari, ci pentru dotările şI echipamentele găsite în această zonă, a declarat Monica Băluţă, director HR Medlife, în cadrul celei de-a 7-a ediţii a HR Conference, "Profilul HR-ului în 2012. Eficient şI prudent sau curajos şI vizionar", organizată de Ziarul Financiar.... (continuare)
Pagini: 1  2  3  4  5