Prima pagina » Cautare » Articole
Rezultatele cautarii in articole
7 articole gasite
Cuvinte cautate: muncă temporară
Munca temporară a dus afacerile Manpower în România la un nivel record anul trecut, de 26,5 mil. euro
ManpowerGroup România, una din cele mai mari companii locale cu activităţi în sectorul resurselor umane, a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 26,5 mil. euro, în creştere cu 43% faţă de anul precedent.... (continuare)
Piaţa serviciilor de angajare temporară a crescut anul trecut cu 11%, la peste 100 de milioane de euro
Piaţa serviciilor de angajare temporară a depăşit anul trecut 100 de milioane de euro, în creştere cu 11% faţă de 2010, iar în acest an ar putea înregistra un avans de 5-10%, potrivit estimărilor firmei de recrutare şi angajare temporară Trenkwalder.... (continuare)
Agenţii de muncă temporară, angajatorii care îngroaşă contractele lui Boc
Agenţii de muncă temporară, angajatorii care îngroaşă contractele lui Boc
Mai bine de jumătate din firmele care au încheiat cele mai multe contracte noi de muncă la două săptămâni de la intrarea în vigoare a noului Cod al muncii (2 mai) sunt agenţi de muncă temporară, potrivit unui răspuns furnizat de reprezentanţii Inspecţiei Muncii.... (continuare)
Munca temporara pune in pericol sanatatea mintala a angajatilor
Munca temporara pune in pericol sanatatea mintala a angajatilor
Angajatii care nu au avut parte pana acum de un loc de munca stabil pe termen lung si care au beneficiat doar de o serie de contracte temporare sau ocazionale ori au ocupat pozitii pe o perioada determinata de timp sunt mai predispusi sa sufere probleme de sanatate mintala, arata cele mai recente cercetari americane.... (continuare)
De ce
De ce "n-a prins" munca temporara la noi?
Solutie de criza. Angajarea de forta de munca pe durata temporara reprezinta un debuseu pentru companiile presate de reducerea costurilor, dar care inca mai au proiecte punctuale pentru care au nevoie de oameni. Doar 1,2% din angajatii romani au contracte temporare de munca, spre deosebire de media europeana care trece de 10%.... (continuare)
Pagini: 1  2