Mediafax

Mediafax
Adresa:
Str. Tudor Arghezi nr. 3B, Bucuresti, Romania
Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România.

Parte a grupului Media Pro, cel mai mare grup media românesc, compania a fost înfiinţată în 1991 ca prima agenţie de presă independentă din România.

Din 1995, Mediafax este lider pe piaţa furnizorilor de informaţie. Această poziţie este confirmată zilnic de un flux de peste 600 de materiale jurnalistice (ştiri, interviuri, reportaje, cronologii, comentarii) despre evenimente din toate domeniile vieţii publice. Informaţiile difuzate în timp real de Mediafax ajung la cele mai importante instituţii media (peste 90% din presa centrală), precum şi la mii de instituţii publice şi companii.

Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără: fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. De asemenea, din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali de ştiri, prin site-ul www.mediafax.ro.

În 2008, Mediafax a devenit prima agenţie de presă din România care şi-a exportat modelul de business, odată cu lansarea agenţiei Mediafax din Cehia.

Evenimente

Comunicate de presa

Nu exista comunicate de presa legate de aceasta companie.