Add Value Serv

Add Value Serv
Adresa:
Str. Radu Boiangiu nr. 15-17, Ap. 10, Bucuresti, Romania
Lucrăm pentru companii determinate să fie în topul domeniului lor de activitate prin calitatea angajaţilor recrutaţi, prin instruirea oferită angajaţilor existenţi, şi prin remodelarea politicilor comerciale, de marketing şi financiare, companii care se bazează pe un management performant şi pe motivarea corespunzătoare a angajaţilor, realizând o retenţie pe termen lung prin susţinerea dezvoltării profesionale.

Căutăm în permanenţă profesionişti şi "tinere speranţe" pentru domenii precum:

• servicii medicale (medici, asistente medicale etc.)
• proiectare în construcţii pentru proiecte mari (arhitecţi, ingineri constructori, project manageri, directori de investiţii etc.)
• agri-business (producţie, marketing, vânzări, ferme etc.)
• FMCG (vânzări, marketing etc.)
• consultanţă în obţinerea de fonduri structurale
• manageri dornici şi capabili să facă faţă unor provocări de business
• oameni de vânzări care ştiu să facă diferenţa în piaţă

Candidaţii ne caută pentru capacitatea noastră de a-i ajuta să identifice cele mai bune oportunităţi de angajare, în dezvoltarea carierei şi în luarea celor mai bune decizii. Fiecare beneficiază de confidenţialitate şi suport personalizat.

Clienţii nostri se bazează pe capacitatea de a ne încadra în timpul şi bugetul alocat, fie că e vorba de identificarea şi atragerea celor mai potriviti candidaţi, fie că e vorba de evaluarea şi analiza potenţialului de creştere a angajaţilor existenţi, sau de consultanţa punctuală în managementul resurselor umane.

www.sandler-ro.com

Evenimente

Nu exista evenimente legate de aceasta companie.

Comunicate de presa

Nu exista comunicate de presa legate de aceasta companie.