Centrul de Dezvoltare Manageriala

Centrul de Dezvoltare Manageriala

Adresa:
400420 Cluj-Napoca, B-dul N. Titulescu nr. 34/5, Cluj-Napoca, Cluj, Romania
Website:
Fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM), sprijina dezvoltarea organizatiilor prin servicii de consultanta si dezvoltare personala inca din 1994, prin programe oferite in Romania, Europa Centrala si de Est sau Asia. Din 1997, CDM este afiliat la Roffey Park Management Institute, Marea Britanie.
CDM Consulting a fost gandit ca o divizie de consultanta, fiind structura care ofera programe de consultanta si training dedicate companiilor.
Credem in deviza noastra, “Business is Learning” si acest principiu il aplicam atat in munca noastra pentru clienti cat si in interiorul CDM. Sursa principala de experienta si invatare este munca alaturi de clientii nostri, si o completam prin pregatirea consultantilor continua prin participarea la stadii de pregatire in tara si strainatate oferite de institutii prestigioase din Italia, Finlanda, Marea Britanie, etc.
Programele pe care le cream si livram sunt apreciate datorita raspunsului dat nevoilor clientilor, stilului participativ si deschis de lucru.
Ne sprijinim in munca pe o colectie de instrumente si modele de consultanta si dezvoltare manageriala adaptate cultural sau dezvoltate de consultantii CDM.
Suntem mandri ca pe langa firme de prestigiu care opereaza in Romania cum sunt Alcatel-Lucent, Automobile Dacia – Grup Renault, Banca Transilvania, BRD Societe Generale, Friesland Foods, Lafarge Group, Nokia, Petrom, Tenaris Group am oferit programe (livrate in limba engleza) in tari din Europa (Cehia, Germania, Slovenia, Polonia, Ungaria) pentru clienti ca Allied Domecq, PriceWaterhouseCoopers sau chiar in Asia - American Peace Corps.

Evenimente

Comunicate de presa

Nu exista comunicate de presa legate de aceasta companie.