Psihologia la locul de munca

Despre
Public Share este o companie tanara, flexibila, creata de o echipa cu experienta in organizarea de evenimente, targuri, expozitii si seminarii. Business-Edu Expo – Targ de training si educatie de afaceri – reprezinta cel mai important eveniment organizat de Public Share. Business-Edu Expo este mai mult decat un eveniment, este un spatiu unde ai posibilitatea sa te intalnesti cu specialisti in domeniu si sa vezi tendintele pietei. Business-Edu a fost conceput ca o punte de comunicare intre afaceri, educatie si training, o manifestare ampla cuprinzand expozitie, workshopuri si conferinte. A avut loc, pentru prima data, in septembrie 2004.
31 octombrie 2007, Bucuresti
 
Gaseste echilibrul – Work–Life Balance!
 
Ce este mai important pentru tine? Este mai important timpul petrecut la birou sau cel petrecut cu familia? Sa ai grija de tine inseamna mai putini bani, sau pur si simplu sa muncesti cu rezultate mai bune? Inca un deadline respectat sau o promisiune facuta copiilor? Poti sa alegi? Cum?
 
La Psihologia la locul de munca – Work & Life Ballance pe 27 noiembrie, la Hotel Novotel am adunat 8 specialisti care iti vor raspunde la patru intrebari esentiale:
 


1.       De ce exista o diferenta intre Munca si Viata?
2.       Ce inseamna echilibrul intre aceste doua concepte si care este granita dintre ele?
3.       In ce mod ma afecteaza dezechilibrul Work-Life?
4.       Care sunt metodele prin care pot afla in ce masura ma afecteaza pe mine acest echilibru si cum il pot stabili?
 
Vino sa intalnesti o comunitate cu acelasi preocupari pentru crearea unui mediu de lucru armonios si performant.
 
Inscrie-te astazi! Trebuie doar sa completezi formularul atasat si sa il trimiti prin fax (021-683.33.25) sau pe e-mail la nantyanna.tudose@business-edu.ro.
 
 
Despre Psihologia la locul de munca
Psihologia la locul de munca este evenimentul bianual organizat de Public Share, prin care se aduc fata in fata probleme existente in fiecare organizatie (atat la nivel de organizatie, cat si la nivel individual) si specialisti in masura sa ajute la producerea schimbarilor.
 
Pe 27 noiembrie va avea loc cea de-a V-a editie a acestei conferinte, cu tema "Work-Life Balance". Temele abordate sunt legate de obtinerea echilibrului intre viata personala si cea profesionala si cum poti crea ca angajator un spatiu care sa fie in egala masura performant si relaxat.
 
Organizator: Public Share
Parteneri: Business-Edu, HR-Club
Partener online principal: Neogen
Eveniment recomandat de: Cotidianul
Parteneri media: Business Standard, Money Express, The Money Channel, ejobs, 121, Profesiionline, comunicatedepresa, Saptamanalul Prezent, smartfinancial, Psihologia Azi, Cariere, RFI Romania, Psiholife
 
Persoana de contact:
Monica Vanda Oltean
PR & Marketing Manager
Public Share

Ultimele evenimente

»
»
»