Work-Life Balance - comunicat post-event

Despre Public Share
Public Share este o companie tanara, flexibila, creata de o echipa cu experienta in organizarea de evenimente, targuri, expozitii si seminarii. Business-Edu Expo – Targ de training si educatie de afaceri – reprezinta cel mai important eveniment organizat de Public Share. Business-Edu Expo este mai mult decat un eveniment, este un spatiu unde ai posibilitatea sa te intalnesti cu specialisti in domeniu si sa vezi tendintele pietei. Business-Edu a fost conceput ca o punte de comunicare intre afaceri, educatie si training, o manifestare ampla cuprinzand expozitie, workshopuri si conferinte. A avut loc, pentru prima data, in septembrie 2004.
Pe 27 noiembrie am discutat despre Work-Life Balance!
 
Pe 27 noiembrie la Hotel Novotel a avut loc cea de-a V-a editie “Psihologia la locul de munca” cu tema “Work-Life Balance”.
 
Interactivitate, informatii utile si "discutii deschise"- acestea sunt cuvintele cheie care descriu acest eveniment. 
 
Cei 8 specialisti prezenti la Conferinta au incercat sa acopere toate ariile in care suntem influentati de echilibrul dintre munca si viata: eu in relatia cu mine, eu in relatia cu cariera mea, eu in relatia cu familia mea si eu in relatia cu viata mea sociala, mentionand ca in fiecare dintre acestea trebuie sa ne implicam si sa acordam atentie.
 
Participantii, atat manageri, psihologi, oameni de HR, cat si studenti, au venit atat din motive personale, cat si profesionale atrasi in primul rand de temele anuntate:
 
“Am venit la aceasta conferinta plina de asteptari si curiozitati. Am avut momente in viata in care chiar am avut un mare dezechilibru intre viata profesionala si cea personala. Prezentarea legata de workaholism mi-a amintit chiar de mine in trecut si m-a facut sa contientizez sau sa confirm ceea ce intuisem cu ceva timp in urma: ca a existat o problema pe care, daca nu as fi reusit sa o rezolv, as fi infruntat-o si astazi. Prin aceasta prezentare am inteles si cauzele si efectele situatiei mele si m-a ajutat sa imi pun in ordine ideile si deciziile viitoare.” Elena Baicu, Director Servicii clienti- Hollandia Green
 
“Am dorit sa particip la aceasta editie a “Psihologiei la locul de munca” poate in primul rand pentru a ma autoevalua, pentru a vedea daca mai sunt sau nu workaholic. Spre bucuria mea, nu mai sunt! Sunt foarte multumita atat de organizare cat si de modul in care s-a desfasurat intreaga conferinta.” Nicole Predulea, Psiholog
 
“Work-Life Balance este un subiect care pe noi, ca si companie, ne preocupa de ceva timp deoarece dorim sa avem un climat social bun, echilibrat si sanatos. Am considerat ca vom avea de castigat participand la aceasta conferinta si ca vom putea culege idei noi pe care sa le aplicam.
Spre deosebire de alte conferinte pe teme mai mult sau mai putin asemanatoare, mi-a placut faptul ca a existat o componenta practica mai accentuata fara a se teoretiza foarte mult.” Adelina Stoian, Director Relatii de Munca BRD
 
Le multumim participantilor, invitatilor, speakerilor, partenerilor si sponsorilor nostri si ii invitam in curand pe site-ul evenimentului www.psihologia.business-edu.ro pentru poze si alte materiale post-eveniment!
 
Va asteptam la cea de-a VI-a editie din primavara 2008!
 
Organizator: Public Share
Sponsori: Humangest, Sodexho, Del Mar Medical Spa
Parteneri: Business-Edu, HR-Club
Partener online principal: Neogen
Eveniment recomandat de: Cotidianul
Parteneri media: Business Standard, Money Express, The Money Channel, ejobs, 121, Profesiionline, comunicatedepresa, Saptamanalul Prezent, smartfinancial, Psihologia Azi, Cariere, RFI Romania, Psiholife, Piata, Brand4Brands, Academiadeafaceri
 
Persoana de contact:
Monica Vanda Oltean
PR & Marketing Manager
Public Share
 
 
 
 

Ultimele evenimente

»
»
»