ASEBUSS - prima scoala de business din Romania preocupata de etica

Despre ASEBUSS
ASEBUSS - expertiza americana in educatia manageriala Succesul in afaceri se construieste pas cu pas. A fi un bun manager nu e o arta, ci mai ales o stiinta. Cunostintele sunt aplicabile imediat, in cadrul companiei pe care o conduci. Metodele educationale sunt 100% interactive si pragmatice. Iata, pe scurt, filosofia de predare a scolilor de afaceri americane, adoptata cu succes, de 15 ani, atat in programul de Executive MBA, cat si in cadrul cursurilor de scurta durata. Oferta educationala este deopotriva unica, prin diversitate, complexitate si noutate, cuprinzand primul program Executive MBA din Romania si peste 40 de cursuri de management, in cele mai variate domenii.

In 20 martie, ASEBUSS a organizat pentru absolventii sai primul dintr-o serie de workshop-uri interactive pe teme de etica si leadership. Evenimentul finantat de ASEBUSS si-a propus sa relanseze principiile leadershipului etic si sa dezvaluie de ce etica a devenit un subiect atat de important in organizatiile din toată lumea.

Guest-speakerul de onoare al workshop-ului “Return on Ethics” a fost Dr. Deborah Roebuck, directorul Siegel Institute for Leadership, Ethics and Character,  unul dintre centrele de excelenta in formarea liderilor de business din SUA si profesor al Kennesaw State University, partenerul ASEBUSS.

Lansand o tema mai putin abordata în Romania, prof. Roebuck a subliniat faptul ca, departe de a fi doar un aspect pur conceptual, etica poate decide succesul pe termen lung al unei organizatii. Pe de altă parte, comportamentul ne-etic al unui lider poate avea consecinte directe si ireversibile asupra profitabilitatii companiei.

La ora actuala, ASEBUSS dezvolta impreuna cu Kennesaw State University un program complex, de leadership, etica si coaching, cu dubla certificare romaneasca si americana.

Ultimele evenimente

»
»
»