Programele de dezvoltare manageriala inregistreaza o crestere de 20% a volumului de cereri anul acesta

Despre EXEC- EDU
EXEC-EDU a fost creat de ASEBUSS, cea mai veche si prestigioasa scoala de afaceri romaneasca, pentru a intregi oferta educationala destinata managerilor competitivi. ASEBUSS li se adreseaza prin organizarea programului Executive MBA, realizat in colaborare cu Kennesaw State University, Atlanta, SUA, iar EXEC-EDU prin cursuri de formare continua si servicii de consultanta.
De la lansarea activitatii de formare continua manageriala, in anul 1996, oferta noastra de programe s-a diversificat continuu, raspunzand nevoilor tot mai complexe de dezvoltare a managerilor si organizatiilor din care fac parte.

Bucuresti, 20 octombrie 2008: Compania EXEC-EDU, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de training, a organizat ceremonia de absolvire pentru programele de certificare din anul 2007-2008. Au primit certificate 170 de manageri, absolventi ai celor mai complexe programe deschise ale EXEC-EDU: Managementul strategic al resurselor umane, Managementul proiectelor, Marketing si vanzari, Dezvoltarea competenţelor de lider, Excelenta in management, Finante pentru manageri, Finante pentru manageri avansat, Certificat in Raportare Financiara Internationala.  

Potrivit reprezentantilor EXEC-EDU, in anul de studii 2007-2008, cele mai solicitate programe de training au fost cele de leadership, urmate de programele de negociere, vanzari, time management si managementul proiectelor, inregistrandu-se un raport aproape egal privind volumul de cereri din partea companiilor romanesti si  cele multinationale.
“Anul acesta, dorim sa remarcam tendinta de crestere a ponderii companiilor romanesti in totalul clientilor nostri. Acest trend s-a accentuat dupa 2006 pe fondul cresterii concurentei pre si post aderare la Uniunea Europeana. Mai mult decat atat, companiile romanesti au inteles ca trebuie sa se concentreze asupra programelor de dezvoltare complexe, care le ofera fundamentul necesar pentru construirea unor competente solide.

Pentru urmatorii ani, apreciem ca cererile companiilor se vor indrepta tot mai mult catre solutiile personalizate propuse de furnizorii de training,in functie de necesitatile pe care acestia le identifica, in urma unui proces de consultanta in organizatia beneficiara. Aici va interveni avantajul parteneriatelor pe termen lung intre furnizori si clienti, parteneriate construite pe increderea oferita de reusita programelor, reusita concretizata in cresterea performantelor companiei”, a declarat prof. univ. dr. Lavinia Rasca, Director general Exec-Edu.  

„Dezvoltarea angajatilor unei companii va presupune combinarea consultantei cu programele de instruire centrate pe participant, cu coachingul, mentoringul si, uneori, cu terapia. De aceea, EXEC-EDU si ASEBUSS vor continua sa realizeze impreuna o paleta foarte larga de programe pentru manageri. In cadrul lor, participantii invata sa ia singuri cele mai complexe decizii, fiind expusi la simulari de afaceri, studii de caz si dileme manageriale, la dezbateri in care trebuie sa stie sa-ti sustina punctul de vedere, dar si sa asculte si sa reflecteze atent asupra celor mentionate de ceilalti, consolidandu-si asfel abilitatile profesionale si personale”, declara Oana Scarlat, Director Marketing Exec-Edu.

In ceea ce priveste piata de training din Romania, reprezentantii EXEC– EDU constata o crestere de 20% a volumului de cereri pentru programele de instruire anul acesta, iar pentru anul 2009 compania se asteapta la un ritm de crestere de cel putin 10%.

Anul acesta, au finalizat cursurile EXEC-EDU peste 700 de cursanti, in crestere cu 20% fata de anul trecut. Primele locuri intre companiile finantatoare sunt cele de telecomunicatii si electronice, urmate de sectoarele constructii-imobiliare si farmaceutic.

Taguri: EXEC- EDU

Ultimele evenimente

»
»
»