Dezvoltarea talentelor

Despre EXEC- EDU
EXEC-EDU a fost creat de ASEBUSS, cea mai veche si prestigioasa scoala de afaceri romaneasca, pentru a intregi oferta educationala destinata managerilor competitivi. ASEBUSS li se adreseaza prin organizarea programului Executive MBA, realizat in colaborare cu Kennesaw State University, Atlanta, SUA, iar EXEC-EDU prin cursuri de formare continua si servicii de consultanta.

Miercuri, 12 noiembrie a avut loc la EXEC-EDU un nou Club de resurse umane, care a reunit peste 50 de HR manageri si absolventi.

Moderatorii intalnirii, cu tema „Dezvoltarea talentelor” au fost Simona Podgoreanu, profesor ASEBUSS si EXEC-EDU, director de resurse umane Agricover si Simona Albulescu, director de resurse umane Porsche Romania.

Acestea au impartasit celor prezenti experienta lor in pregatirea talentelor pentru a face fata promovarilor rapide in functii manageriale.

Simona Albulescu a expus participantilor modelul de succes al programului Basic Lead Development, desfasurat in cadrul Porsche Grup impreuna cu EXEC-EDU – program la care au luat parte, pe parcursul celor 3 ani de parteneriat, 60 de persoane cheie din companie.

Succesul acestui program complex de leadership si coaching s-a verificat si prin faptul ca, in urma participarii, 60 % dintre cursanti au fost promovati in pozitii de management. Acestia si-au dezvoltat aptitudinile de lideri, comunicarea, spiritul de echipa. De asemenea, datorita insusirii instrumentelor de management, au inteles mai bine mecanismul si principiile care guverneaza business-ul in ansamblu.

Printre intrebarile care au facut subiectul dezbaterilor au fost cum identificam talentele in companie, cine le selecteaza si isi asuma responsabilitatea evolutiei lor, cum retii si motivezi persoanele cheie, care este strategia de dezvoltare a talentelor intr-o companie mare fata de una mica, cum abordezi „starurile” – bunii performeri care nu respecta politicile companiei, si multe altele.

Despre Clubul de resurse umane ASEBUSS – EXEC-EDU

Forurile de discutie finantate si organizate periodic de EXEC-EDU  prezinta managerilor de resurse umane subiecte foarte actuale, care ii ajuta sa devina mai performanti in atragerea si retinerea talentelor.

Guest-speakerii invitati – manageri cu experienta de business si specialisti cu o vasta expertiza in subiectul dezbatut -  faciliteaza discutiile interactive intre membrii clubului, dezbaterile si schimburile de opinii si de experienta intre participanti.

La club sunt invitati sa participe absolventi ai programelor Exec-Edu, directori de resurse umane din companii si alti specialisti din domeniile resurse umane, dezvoltare organizationala si training.

 

Taguri: EXEC- EDU

Ultimele evenimente

»
»
»