Scoala de Vara HR Club Next Generation

Despre HR Club
HR Club este asociatia specialistilor in Resurse Umane care activeaza ca cea mai reprezentativa voce profesionala prin dezvoltarea si promovarea bunelor practici in domeniul RU din Romania. Numaram in prezent peste 300 de membri provenind din cvasitotalitatea industriilor, cat si din sectorul serviciilor. Membrii nostri reprezinta peste 250 de companii romanesti sau multinationale activand in Romania, avand o cifra de afaceri cumulate de peste 100 miliarde Euro si peste 150.000 de angajati.

Studentii viitori specialisti in resurse umane beneficiaza de doua saptamani de pregatire cu cei mai buni profesionisti din tara

Bucuresti, 6 iulie 2009. Peste 35 de profesionisti in resurse umane din companii multinationale si autohtone membri ai HR Club sunt traineri si tutori pentru 30 de studenti selectati din Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj, Oradea si Timisoara. Timp de doua saptamani, tinerii vor avea ocazia sa invete ce inseamna sa lucrezi in domeniul resurselor umane in cadrul scolii de vara HR Club Next Generation. Programul consta intr-o serie de traininguri de vanzari, leadership, dezvoltare personala, abilitati de prezentare si sase module care acopera principalele domenii ale managementului resurselor umane: Recrutare si selectie, Training si dezvoltare, Legislatia muncii si salarizare, Compensatii si beneficii, Dezvoltare Organizationala si HR Strategic.

„Scoala de vara HR Club Next Generation, ajunsa deja la a treia editie, reprezinta o sansa extraordinara pentru tinerii studenti si masteranzi de a acumula cunostinte de la cativa dintre cei mai buni specialisti in resurse umane din Romania si de a-si forma o imagine cat mai clara si corecta despre domeniul in care doresc sa se dezvolte. La sfarsitul acestor doua saptamani de cursuri si traininguri, nu numai ca studentii vor avea o noua perspectiva asupra posibilitatilor de cariera in acest domeniu, dar vor putea si sa aplice in calitate de profesionisti in Resurse Umane informatiile dobandite in cadrul acestei scoli de vara”, afirma domnul Csaba Gergely, Presedinte HR Club.

„Selectia participantilor s-a realizat in mai multe etape, respectiv transmiterea aplicatiei formate din CV si un eseu, participarea la un interviu sustinut cu echipa executiva a HR Club si in final participarea candidatilor preselectati la un assessment center organizat de unul dintre partenerii proiectului. Un criteriu de selectie foarte important a fost contactul anterior al candidatilor cu domeniul resurselor umane prin participarea la programe de internship, cursuri acreditate, traininguri, sau prin demonstrarea experientei relevante in cadrul unor organizatii non-profit sau in companii”, mentioneaza Roxana Caloian, coordonatorul proiectului.

Specialisti de la Coca-Cola HBC Romania, Lugera&Makler, PricewaterhouseCoopers, Xerox, Adecco Romania, Trend Consult, Rompetrol, Codecs, BRD, Vodafone Romania, Real Hypermarket, Prima TV, Hay Group, BCR, Orange, Romsys se numara printre trainerii si tutorii participantilor la scoala de vara HR Club Next Generation 2009.

La finalul celor doua saptamani de cursuri, participantii, impartiti in 6 echipe, vor sustine cate o prezentare in fata juriului si tutorilor, a carei subiect este un studiu de caz pe care vor trebui sa il rezolve intr-un mod cat mai creativ, oferind solutii cat mai viabile si pragmatice. Juriul format din tutorii si sponsorii programului va acorda premii si diplome de participare la scoala de vară HR Club Next Generation.

Proiectul se desfasoara in perioada 6-17 iulie 2009, iar cei 30 de participanti beneficiaza gratuit de cursurile oferite de HR Club si de sponsorii proiectului. Partenerul Academic al acestei editii este Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, prin programul de Master Formarea Formatorilor. Sponsori ai evenimentului: Chipita Romania, Coca-Cola HBC Romania, Perspective Group, Qual Media. Partenerii media ai proiectului: Ambition!, Business-Edu, Revista CARIERE, HotNews.ro, HR Journal, MentorshipNET, Profesiionline.ro

Pentru informatii suplimentare:

Roxana Caloian
Coordonator de proiect
Telefon: 021.215.15.28
E-mail: roxana.caloian@hr-club.ro

Ultimele evenimente

»
»
»