Leadership Summer School 2009

Despre Leaders Romania
LEADERS Romania este o organizatie non-guvernamentala infiintata in urma cu 8 ani la initiativa unor tineri entuziasti si care isi propune sa ajute la identificarea si formarea tinerilor cu potential de lider din Romania si totodata sa faciliteze comunicarea dintre acestia. Suntem devotati dezvoltarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romane prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trai in societatea pe care chiar ei o construiesc si care sunt cei mai capabili de a accepta schimbarea, atitudinile si instrumentele necesare unei reforme reusite.

Leadership School, pentru ca drumul catre succes este intotdeauna in constructie

In perioada 2 - 7 august, la Poiana Brasov, are loc Leadership Summer School, organizata de Fundatia LEADERS, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei. Cea de-a patra editie a Leadership School aduce propunerea de a lua parte la un proiect unic in Romania, care a reusit pana acum sa ajute la formarea a trei generatii de tineri lideri autentici. Astfel, timp de 5 zile, 60 de tineri cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani vor lua parte la sesiuni si traininguri sustinute de business lideri si role models, care le vor demonstra ce inseamna leadership autentic, cum pot deveni ei viitori lideri si cum se pot adapta la schimbarile curente si viitoare. Mai mult decat atat, participantii vor lua parte la teambuilding-uri, activitati indoor si outdoor, iar la final vor trebui sa treaca cu brio marea provocare: simularea de business, unde calitatile innascute, cunostintele dobandite, ingeniozitatea si creativitatea vor da culoare unei situatii reale si vor pune la incercare participantii.

Adelina Maria, Program Director, Leadership School considera ca “a patra editie a Leadership School va aduce tinerii in fata unor noi provocari si ii va ajuta sa inteleaga cat mai bine conceptul de leadership. Mai mult decat atat, acest proiect, care este unic in Romania, doreste nu doar sa ii invete pe tineri, dar si sa le dezvolte aptitudinile de manageri. Avem increderea ca cei 60 de viitori participanti vor trai o experienta inedita si vor putea pune in aplicare concepte si idei inovative.”

In aceasta vara, alaturi de organizatori, s-au antrenat in aceasta provocare: Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei; Marius Ghenea, Presedinte, PC Fun; Felicia Filip, Soprana; Mihai Tudor, General Director; IBM Romania; Marian Stas, Presedinte, Fundatia Codecs pentru Leadership; Daniel Bichis, Trainer, Competent Consulting; Andreea Ionescu, Marketing Retail Manager, Sensiblu; Luiza Banyai, HR Director, A&D Pharma; Liviu Papadima, Conf. Dr. in filologie Decan al Facultatii de Litere, Universitatea din Bucuresti; Mihai Dragoi, Managing Partner, HR Dimensions; Nicolae Iordache, Managing Partner, Iordacheiordache T&D.

Subiectele in jurul carora se vor contura sesiunile au in prim plan nu doar sa creioneze teorii, ci sa prezinte intr-o maniera autentica concepte viabile si sa ii determine pe tineri sa inteleaga diferite modele de leadership. Astfel, incepem prin a vorbi despre bazele in leadership, inteligenta emotionala, branding personal, apoi dezbatem un concept complex: puterea. Mai mult decat atat, traim intr-o era a marilor schimbari, asa ca intelegerea change managementului va ridica nu doar intrebari, dar va deschide si noi drumuri. Dar nu se termina totul aici, pentru ca simularea de business realizata impreuna cu Marius Ghenea va fi momentul culminant, in care tinerii isi vor arata talentul de manageri si talentul de antreprenor.

Pentru a vedea cum s-au desfasurat editiile trecute, acceseaza http://leadershipschool.eu/index.php?page=istoric, iar pentru a viziona filmele realizate: http://leadershipschool.eu/index.php?page=fotovideo

Programul Leadership School este o initiativa a Fundatiei LEADERS Romania. Primele trei editii Leadership School s-au desfasurat in anul 2008 pe Valea Prahovei si Muntii Apuseni, iar in 2009 la Poiana Brasov, 90 de tineri au avut sansa de a lua parte la o experienta unica, la care au contribuit lideri din business, medicina, aviatie, institutii publice, arta.

Mai multe informatii despre Leadership Summer School si editiile anterioare Leadership School puteti afla accesand http://www.leadershipschool.eu.

Contact: Adelina Maria, Program Director, Leadership School
E-mail: adelina@leaders.ro
Phone : +40 722193066
Web: www.leadershipschool.eu