Prima pagina » Acord de confidentialitate

     Dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului sunt protejate de catre echipa Profesii Online. Experienta avuta pe site-ul nostru ne dorim sa fie una sigura, desfasurata in maxime conditii de confidentialitate. In acest sens va asiguram ca datele introduse in baza noastra de date vor fi folosite numai in scopurile precizate in acest acord, si cunoscute de dvs.

     Drepturile utilizatorilor

     Profesii Online ofera tuturor utilizatorilor posibilitatea de a avea acces la informatiile site-ului fie celor care au un cont deja creat pe site, fie celor care doresc numai sa beneficieze de informatiile prezente pe site. Profesii Online nu conditioneaza crearea contului de accesul la articole si evenimente.

     Crearea contului

     Crearea contului pe site-ul Profesii Online.ro obliga utilizatorii sa furnizeze date si informatii complete, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, locul de munca actual, studiile ori specializarile dobandite, locurile de munca anterioare si experienta profesionala, caracteristicile ori denumirea locului de munca vizat.

     MediaPro Interactiv se obliga sa nu divulge datele completate in cadrul conturilor sau a CV-urilor unor terte parti fara acordul prealabil al utilizatorilor site-ului Profesii Online. Utilizatorii isi asuma prin acest acord, acceptul de a furniza date corecte, conforme cu realitatea, in caz contrar compania MediaPro Interactiv nu raspunde pentru actiunile ce decurg din furnizarea de date neconforme cu ralitatea.

     Crearea CV-ului

     Utilizatorii candidati au posibilitatea de a crea CV pe site-ul Profesii Online. Echipa site-ului se obliga sa nu furnizeze unei terte parti datele continute in acestea fara acordul utilizatorilor; MediaPro Interactiv nu va fi trasa la raspundere in cazul in care utilizatorii vor transmite de buna voie date continute in CV-ul creat pe profesiionline.zf.ro.

     Datele de acces

     Echipa Profesii Online se obliga prin acest acord sa nu furnizeze datele de acces ale conturilor create pe site unei terte parti. Acestea vor fi disponibile NUMAI utilizatorilor inregistrati.

     In cazul in care utilizatorii inregistrati de buna voie transmit datele de acces ale contului creat pe site-ul profesiionline.zf.ro, compania MediaPro Interactiv nu va raspunde pentru actiunile rezultate din aceasta practica.

     Protectia datelor personale

     Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MediaPro Interactiv va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in aceasta conventie, datele personale furnizate de catre utilizatori

     Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Fiecare utilizator este de acord ca stergerea datelor sale personale va fi urmata de stergerea contului sau din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de MediaPro Interactiv.