Prima pagina » 5 motive pentru un cv pe Profesii Online

     1. Aveti acces la piata invizibila a ofertelor de angajare. Stiti ca mai mult de jumatate din ofertele de angajare nu se fac publice. Si proportia celor publicate, pe internet sau in ziare, scade pe masura ce valoarea ofertelor creste. Profesii Online, prin serviciul complet de recrutare pentru companiile de top care folosesc acest site, va ofera cele mai noi oferte de angajare care se potrivesc cel mai bine cu experienta si cunostintele dvs.

     2. Economisiti timp, si castigati convenienta si confidentialitate. Pretuim timpul dvs, si de aceea va invitam sa ne trimiteti si un Cv deja existent, pe care site-ul nostru il va gazdui in conditii de confidentialitate maxima, si doar dvs veti decide unde il trimiteti. Avantajul e ca din acel moment, veti avea, oricand si oriunde, un CV la indemana, in formatul in care il doriti, si il puteti descarca si imprima de oriunde, printr-un calculator conectat la internet. Spre deosebire de site-urile de recrutare, unde va expuneti CV-ul catre toate companiile prezente acolo, inclusiv catre cea la care lucrati in momentul de fata, Profesii Online va garanteaza confidentialitatea CV-ului (mai multe detalii aici).

     3. Va puteti lasa amprenta in CV-ul de pe Profesii Online. Un CV personalizat, pe care il puteti incarca in majoritatea formatelor dispobile pentru astfel de documente, va permite sa ii imprimati si o nota personala, ceea ce nu va permit alte site-uri pe care va puteti introduce CV-ul doar in formatul lor standardizat.

     4. Va faceti cunoscut in randul celor care conteaza. Cu un CV pe Profesii Online, Veti fi pregatit pentru situatiile in care rasunetul succeselor sau activitatii dvs nu sunt de ajuns. In general, managerii de top ca dvs sunt persoane cunoscute in mediul de afaceri, sau in industria in care va desfasurati activitatea. Insa pot exista companii si responsabili de resurse umane la urechile carora inca nu au ajuns performantele dvs, din diferite motive. Un CV pe Profesii Online le poate permite specialistilor nostri, cu acordul Dvs. explicit, sa va faca si mai cunoscut in randul factorilor de decizie si influenta a proceselor de recrutare, si astfel veti avea mai multe sanse de a fi ales, atunci cand apare o ocazie.

     5. Profesii Online va ofera si continut premium: informatii si materiale despre dezvoltarea personala, evolutia in cariera, sau despre resurse umane, si management. Printr-un cont Profesii Online puteti fi la curent cu ultimele tendinte in toate aceste directii,pe care le veti putea primi prin email.

     Creati-va acum un cont pe Profesii Online, adaugati CV-ul si pregatiti-va sa beneficiati de toate aceste avantaje.