Prima pagina » Video recrutare

     1. Crearea unui Video CV va va individualiza candidatura in raport cu a contracandidatilor si va va evidentia drept o persoana deschisa spre utilizarea noilor tehnologii disponibile, gata oricand sa accepte provocari profesionale.

     2. Video CV-ul este varianta ideala in cazul in care aplicati pentru un job din alta localitate, eliminind necesitatea deplasarii pentru un prim contact, a unui prim interviu din cadrul procesului de recrutare.

     3. Structura standard si functionala a CV-ului clasic este completata perfect de Video CV, in care libertatea regizorala va apartine, astfel incat sa va puneti in lumina punctele forte, de la capacitatea de persuasiune prin discurs, la abilitatea de a selecta si sistematiza atuurile esentiale care va recomanda drept un candidat potrivit pentru job-ul respectiv.

     4. Noua facilitate oferita de Profesii Online completeaza CV-ul standard cu o nota directa si personala in care comunicarea nonverbala va poate propulsa in urmatoarea etapa a procesului de recrutare.

     5. Nu in ultimul rand, ca si in cazul CV-ului standard, si in cazul Video CV-ului beneficiati de confidentialitate deplina din partea Profesii Online.