Prima pagina » Servicii » Detalii servicii

     Selectie CV-uri

     Folosim experienta specialistilor nostri in resurse umane pentru a va oferi un serviciu de selectie de CV-uri, ca un prim si esential pas in campaniile de recrutare pe care le initiati.

     Consultantii Profesii Online, practicieni HR atestati, selecteaza pe baza informatiilor pe care le furnizati (jobdescription) candidatii cei mai potriviti din bazele de date proprii. Veti beneficia de experienta echipei Profesii Online in stabilirea si accentuarea parametrilor din job description care au cea mai mare atractivitate si relevanta pentru atragerea candidatilor competitivi.

     Alaturi de echipa Profesii Online veti beneficia de un proces de selectie complet, in mai multe etape. Candidatii sunt contactati, este verificata acuratetea si actualitatea informatiilor cuprinse in CV, este verificata compatibilitatea, disponibilitatea si interesul lor pentru schimbarea profesionala oferita.

     In urma intregului proces de selectie va vom prezentata 5 CV-uri verificate si potrivite cu cerintele postului. Din aceasta lista scurta puteti alege angajatul potrivit care sa va completeze cu succes echipa. Pe tot parcursul procesului de selectie, echipa Profesii Online va tine strans legatura cu reprezentantii companiei dumneavoastra pentru a intampina nevoile nou aparute si a se asigura de atingerea obiectivelor stabilite impreuna. In cazul in care unul sau mai multi dintre candidatii prezentanti nu corespunde intocmai cerintelor postului, echipa Profesii Online va proceda la inlocuirea lui, pentru ca dumneavoastra sa va completati echipa cu angajatul dorit.

     Inregistrari video premium

     Prin intermediul acestui serviciu unic pe piata de HR din Romania, Profesii Online va aduce, in exclusivitate, posibilitatea de a fi prezenti la evenimentele de marca ce contribuie decisiv la dezvoltarea personala si profesionala a participantilor. Suntem in masura sa aducem in fata dumneavoastra, prin intermediul inregistrarilor video de calitate, profesionisti romani si straini care contribuie activ la schimbarile din domeniul dumneavoastra profesional.

     Evenimentele Premium Profesii Online sunt evenimente valoroase, unice prin informatia pe care o aduc si fascinante datorita personalitatii speakerilor si a tuturor celor prezenti. Selectia evenimentelor puse in fata dumneavoastra de echipa Profesii Online se face in baza relevantei si actualitatii informatiilor.

     De ce acest serviciu nou pe piata? Pentru ca sunt momente in viata noastra profesionala cand ne-am dori sa ne dedublam pentru a fi macar in doua locuri in acelasi timp. Pentru evenimentele ce au in prim plan personalitati marcante din domeniile dumneavoastra de interes nu mai trebuie decat sa accesati Profesii Online si sa achizitionati dreptul de a le vedea, in timpul dumneavoastra liber, fara a depinde de un program prestabilit.

     Mai mult, fiecare dintre evenimente este segmentat in secvente insotite de o descriere relevanta a continutului, astfel incat sa puteti utiliza timpul acordat vizionarii cat mai eficient, numai pentru acele fragmente care prezinta interes pentru dumneavoastra.

     Discount la cursuri, training-uri, specializari si alte programe de dezvoltare

     Partenerii Profesii Online - furnizori de training si programe de dezvoltare personala si profesionala - va ofera importante reduceri la produsele si serviciile de specialitate. Prin intermediul nostru puteti sa beneficiati constant de aceeasi pregatire de valoare, la preturi preferentiale, datorita parteneriatelor incheiate cu cei mai importanti jucatori din piata de specialitate.

     In plus, puteti apela cu incredere la sfatul specialistitlor nostri atunci cand doriti sa alegeti cei mai potriviti furnizori pentru nevoile de training si dezvoltare ale dumneavoastra si ale angajatilor companiei dumneavoastra. Specialistii Profesii Online va pot oferi informatii complete si consultanta personalizata in aceasta privinta, ajutindu-va sa alegeti cea mai buna oferta in functie de raportul calitate/pret.

     Pentru cei carora timpul nu le permite sa participe la training-uri si alte programe de instruire, Profesii Online propune serviciul Inregistrari video premium, serviciu unic pe piata de online de HR.

     Discount campanie publicitara

     Clientii Profesii Online beneficiaza de 25% discount pentru campaniile publicitare online pe spatiile premium disponibile in reteaua de peste 36 de site-uri din portofoliul MediaPro Interactiv. Click aici pentru a vedea portofoliul de site-uri, precum si tarifele practicate.

     Aceasta facilitate poate fi utilizata atat in cazul in care compania dumneavoastra doreste sa isi promoveze online produsele si serviciile, cat si in cazul in care doriti sa derulati o campanie de employer branding, promovandu-va prin bannere online cele mai importante posturi vacante.

     Promovare in pagina personalizata de prezentare a companiei

     Imaginea companiei dumneavoastra in piata, fata de clienti sau fata de potentialii angajati poate fi promovata cu succes pe Profesii Online prin intermediul paginii personalizate pe care v-o punem la dispozitie. Daca elementele de identitate vizuale sunt importante in comunicarea mesajului companiei dumneavoastra, puteti utiliza, in aceasta pagina, atat informatii de tip text, cat si imagini. Mai mult, daca doriti sa obtineti un impact vizual mai puternic, puteti include in pagina dumneavoastra fisiere video cu filme de prezentare, produse, servicii, etc.

     Va punem de asemenea la dispozitie o sectiune speciala pentru comunicatele de presa si va oferim posibilitatea de a obtine o buna vizibilitate si promovare a evenimentelor pe care le organizati, fie ca sunt evenimente interne, lansari si promovari de produse si servicii, fie ca sunt conferinte organizate pentru clienti externi.