Prima pagina » Despre noi

     Considerand esentiale valori precum invatarea continua, comunicarea profesionala si interactiunea dintre specialisti, Profesii Online este gandit sa fie un portal de resurse umane care depaseste nivelul teoretic construind comunitati profesionale specializate, bazate interactivitate.
     Proiect al MediaPro Interactiv, Profesii Online completeaza contributia jurnalistica a suplimentului de resurse umane al Ziarului Financiar, cu avantajele oferite de mediul online, printr-o abordare dinamica si interactiva.
     Profesii Online propune un concept nou. Construim un mediu complex de informare si dezbatere dedicat specialistilor in resurse umane, care se imbina actualitatea opiniilor jurnalistice, studii de caz ale specialistilor, cu filtrarea editoriala a echipei Profesii Online si cu instrumente dedicate precum recrutare online.
     Nu ne rezumam insa la a mentine domeniul resurselor umane accesibil numai specialistilor, ci optam pentru varianta aplicata, in care dialogul pe diferite teme profesionale este deschis comunitatilor de specialisti din diferite domenii.

     Cui se adreseaza

     Profesii Online se adreseaza atat specialistilor in resurse umane, cat si tuturor celor care, indiferent de stadiul profesional, sunt interesati de imbunatatirea abilitatilor profesionale, de formare continua, de stabilirea contactelor in mediul profesional, de dezvoltare personala si profesionala.
     Fie ca va pregatiri sa va incepti ascensiunea in cariera, fie ca deja ati acumulat experienta, Profesii Online va ofera pe langa informatii complexe, oportunitatea de a interactiona cu cei care se confrunta cu aceleasi provocari ca si dumneavoastra pentru a identifica solutii comune sau inedite.
     Profesii Online este solutia ideala si pentru cei care doresc sa participe la evenimente, oferind transmisiuni ale acestora, eliminand astfel impedimente precum timpul si distanta.

     Echipa

     Echipa care pune la dispozitia dumneavoastra acest serviciu si va asista pe parcursul experientei dumneavoastra online pe site-ul Profesii Online este formata din specialisti cu experienta in dezvoltarea proiectelor online de resurse umane si care inteleg exigentele mediului online si cum pot fi utilizate avantajele acestuia pentru a va oferi informatii si servicii de calitate.
     Fideli unor valori precum inovatie, interactivitate, responsabilitate, proactivitate si orientare spre utilizatori, echipa Profesii Online, utilizeaza in favoarea dumneavoastra accesul la informatia din zona de business a trustului MediaPro, experienta si bunele relatii cu mediul de resurse umane din Romania si talentul jurnalistic.

    Despre MediaPro Interactiv

     Apartenenta la trust

     Infiintata in iunie 2006, MediaPro Interactiv este divizia de internet a MediaPro care transpune online filosofia de lider a trustului, completand portofoliul si experienta de 10 ani in mass media, cu dinamismul si interactivitatea unor produse specifice internetului.
     Ca parte a unui grup media lider de piata ce ofera publicului continut de calitate printr-o gama varianta de medii (ziare, reviste, transmisiuni radio si TV, productii muzicale si cinematografice, servicii de stiri si informare), MediaPro Interactiv are toate atuurile pentru a oferi utilizatorilor de internet experiente multimedia complexe si interactive.

     Echipa

     Am pornit la drum cu o echipa valoroasa formata din specialisti cu experienta care au jucat un rol activ in structurarea si dezvoltarea unora dintre cele mai importante website-uri si servicii online.      Combinand experienta acumulata in etapa de pionierat a internetului cu intuitia, specialistii MediaPro Interactiv ofera clientilor si partenerilor combinatia ideala intre gestionarea unui unui amplu continut multimedia si cele mai eficiente metode de online advertising, ca rezultat al unei viziuni complexe asupra online-ului ca mediu de business

     MPI misiune/valori

     Prin fiecare produs oferit internautilor si advertiserilor, MediaPro Interactiv actioneaza consecvent misiunii sale de construi cea mai activa comunitate online din Romania, devenind cel mai mare producator de continut online si cel mai inovativ player de pe piata de internet autohtona.
     Avand ca obiectiv transpunerea practica si variata a conceptului de interactivitate specific mediului online, MPI actioneaza inovativ, construindu-si produsele in conformitate cu valorile in care credem: responsabilitate, flexibilitate, orientare catre client, proactivitate si o comunicare constanta bazata pe feedback rapid si real.

     Activitate

     Activitatea MediaPro Interactiv se concentreaza pe doua directii: dezvoltarea unor proiecte exclusiv online, inovatoare la nivel de servicii si continut si oferirea unor solutii complexe de online advertising pe un portofoliu de 25 de site-uri, in continua extindere.
     MediaPro Interactiv renunta la abordarea distincta intre publishing-ul online si publicitatea online. Propunem o abordare integrata in care gestionarea celor doua laturi se realizeaza flexibil, in interdependenta, pe baza unui feedback reciproc, cu o mai mare receptivitate la solicitarile clientilor si ale utilizatorilor de internet.
     MediaPro Interactiv ofera agentiilor de publicitate si clientilor atat o acoperire semnificativa in contexte specializate de business si divertisment, cat si reach-ul generalist al retelei, cu posibilitatea segmentarii audientei pe criterii demografice (pe sexe, segmente de varsta si zone geografice).
     Segmentele acoperite de portofoliul MediaPro Interactiv sunt cel de business, divertisment, precum si cel de news/media care impreuna cu portalul apropo.ro ofera un semnificativ reach generalist.