HR Club - "Alinierea la varf: promisiunea strategica a functiunii de resurse umane"

Organizator: HR Club
Scopul HR Club:

Sa activeze ca una dintre cele mai rezonante voci in domeniul resurselor umane in Romania prin crearea unui corp profesional si a unei autoritati cu influenta pe piata HR.

Misiunea HR Club:

Clubul creaza membrilor sai un mediu in care sa poata impartasi experiente si promova valori si interese comune. Misiune Clubului este sa serveasca interesul profesional al membrilor sai, precum si sa dezvolte abilitatea acestora de a lucra intr-un mediu profesionist.

Principiile HR Club:

Prin adeziunea la acest Club, membrii au convenit ca in activitatea lor sa se reprezinte atat ca individualitati cat si ca exponenti ai mediul din care fac parte si ai Clubului. Prin urmare, acestia promoveaza si practica cele mai inalte standarde etice in privinta afacerilor si relatiilor sociale. Fiecare membru al Clubului isi coordoneaza activitatea si modul de relationare in acord cu Constitutia Clubului, urmarind linia profesionalismului si respectului reciproc. Aceasta nu se reduce doar la asimilarea regulilor legale ci presupune si onestitate, echitate, integritate si responsabilitate sociala in toate aspectele activitatii profesionale. Valorile noastre sunt: Profesionalism, Integritate, Competenta, Obiectivitate, Acuratete, Loialitate, Oportunitati egale si Interes public.

Obiectivele HR Club:

• De a promova si incuraja cooperarea si relatiile amiabile intre membrii Clubului si intre acestia si reprezentantii altor organizatii cu obiective similare celor ale Clubului
• De a asigura mediul de comunicare si asimilare a informatiilor de interes pentru membri
• De a promova, mentine, proteja si avansa in cadrul industriei cele mai inalte standarde profesionale
• De a formula si dezvolta standarde procedurale si etice pentru conduita in afaceri a mebrilor sai
• De a organiza sau colabora la realizarea de intalniri, evenimente speciale, conferinte, traininguri, seminarii si alte activitati asemanatoare, utile membrilor si pe orice tematica referitoare la RU
• De a participa la proiecte, de a produce rapoarte si analize ale industriei
• De edita publicatii, reviste, carti si alte materiale relevante pentru activitatea membrilor sai
• De a stabili colaborari pemanente si de a dezvolta parteneriate cu sistemul educational si mediul academic in domeniul RU

Beneficiile membrilor HR Club:

Clubul asigura membrilor sai acces la cele mai noi practici, perspective si gandiri in materie de resurse umane, la instrumente de cercetare si informare referitoare la cele mai bune practici in domeniu. De asemenea, membrii nostrii au oportunitatea de a invata, relationa si de a se informa permanent prin participarea la intalnirile regulate, la conferintele si forumurile Clubului. Nu in ultimul rand, membrii beneficiaza de acces la spatiile virtuale, la centrul de resurse si la serviciul electronic de informare puse la dispozitie pe site-ul Clubului.

Orientarea functiunii de RU la nivel global se schimba de la imbunatatirea operatiunilor interne inspre un rol tot mai activ in generarea si dezvoltarea performantelor la nivelul intregii companii. Jumatate din departamentele de RU din intreaga lume trec printr-un proces de transformare determinat de modificarea nevoilor de business si a celor organizationale, fapt confirmat de studiul Mercer. Cu toate acestea, drumul de la povestile de succes izolate pana la generalizarea lor in practica de business este lung si in permanenta schimbare.

Pentru a intelege care au fost etapele de transformare ale functiunii de RU, unde anume ne situam in prezent si ce e de facut pentru ca departamentul de RU sa devina cu adevarat un partener strategic al afacerii si in Romania, HR Club a organizat conferinta «Alinierea la Varf : promisiunea strategica a functiei de resurse umane», in data de 18 octombrie, la Howard Johnson Hotel din Bucuresti.

Te asteapta tematici provocatoare, informatii de ultima ora, povesti de succes, vorbitori de top atat din Romania cat si din strainatate ; te asteapta o atmosfera destinsa, discutii incitante, energii pozitive si oameni noi. Daca ti-am atras atentia, celelalte sectiuni ale site-ului asteapta sa le navighezi.

"Tot ceea ce mintea poate concepe si crede, mintea poate obtine" - Dr. Napoleon Hill

Taguri: HR Club, ROI, RU

Galerie video

Ultimele evenimente

»
»
»
»