HR Club organizeaza seminarul “Cele mai bune practici in retentia talentelor”

Organizator: HR Club
HR Club este o asociatie care dezvolta corpul profesional al specialistilor in domeniul resurselor umane din Romania si promoveaza cele mai inalte standarde profesionale in afaceri. HR Club functioneaza ca entitate din 1999, reprezentand in prezent peste 140 de specialisti in resurse umane din Romania.
Bucuresti, 14 octombrie 2006. In data de 17 noiembrie 2006, Hotel J. W. Marriott Grand Hotel, Salon B, intre orele 9.00 si 14.00, HR Club va organiza un seminar intern pe tema “Cele mai bune practici in retentia talentelor”. Evenimentul face parte din seria de intalniri dedicate schimbului de experienta si cele mai bune practici intre membrii HR Club.

Vor avea loc atat prezentari ale practicienilor in resurse umane (Ileana Burada - Director Resurse Umane, Hilton; Csaba Gergely- Organizational Development & Alignment Manager, Coca Cola HBC), cat si prezentari ale consultantilor (Alina Botezatu - Managing Partner, Perspective Group; Dorina Paun - Managing Partner, Synergyze Consulting).
Pentru mai multe informatii despre eveniment sau pentru a deveni membru HR Club, va rugam adresati-va persoanei de contact, Carmen Cucul, Coordonator HR Club, la adresa de email carmen.cucul@hr-club.ro sau la telefon 021-315.15.28 / 0740.080.707.
Sponsorii evenimentului sunt: Corporate Office Solutions, J. W. Marriott Bucharest Grand Hotel, Develor
Parteneri media: Cariere, MediaFax, Chief Executive, Adevarul

 

Ultimele evenimente