Conferinta anuala de training - Training '08 organizata de Business-Edu Evenimente

Organizator: Business-Edu Evenimente

Training '08 reprezinta cea de-a cincea editie a Conferintei Anuale de Training organizata de Business-Edu Evenimente. Se va desfasura in perioada 7-9 Octombrie la Hotel Marriot din Bucuresti. Acest an va aduce in fata publicului peste 65 de speakeri, 25 de workshop-uri si 45 de subiecte de conferinta. Utilizatorii Profesiionline.ro pot beneficia de un discount-ul de 20% din pretul de catalog pe care il pot solicita la adresa de e-mail corina.baranescu@business-edu.ro.

Informatii generale
Recomandarile celor din jur pot fi utile, insa pana la un punct. Pentru ca ceea ce li se potriveste colegilor sau competitorilor tai nu este neaparat nevoie sa ti se potriveasca si tie. Sau ceea ce a dat rezultate astazi, maine poate sa fie un esec. Traim intr-o lume a informatiei. Training '08 este locul ideal unde iti poti face o perspectiva cat mai realista despre piata de training si dezvoltare din Romania. Este locul in care trebuie sa fii daca te gandesti la evolutia ta sau a companiei tale atat in prezent, cat si in viitor! La Training '08 vii, vezi, analizezi, te implici, discuti, insa decizia finala este a TA! Vino si informeaza-te!

Training '08 reprezinta cea de-a cincea editie a Conferintei Anuale de Training organizata de Business-Edu Evenimente. Se va desfasura in perioada 7-9 Octombrie la Hotel Marriot din Bucuresti. Acest an va aduce in fata publicului peste 65 de speakeri, 25 de workshop-uri si 45 de subiecte de conferinta. Si-au confirmat participare speakeri de prestigiu international, iar programul cuprinde workshop-uri care ofera experiente de neuitat. Printre acestia se numara Sid Jacobson, South Central Institute of NLP (SUA), si Paul Houle (Canada).

De asemenea, numarul si experienta atat nationala cat si multinationala a firmelor de training inscrise fac ca acest eveniment sa fie unic in Romania si cu notorietate si internationala. Franklin Covey, Achieve Global, Trend Consult, IntellCompetitiv, Caro Trainer, CODECS, Ernst&Young, Interact, Intuitext, Zig Ziglar sau Tryact sunt doar cateva exemple in acest sens.

In Cifre
• a V-a editie
• 3 zile
• 4 conferinte
• 25 de workshop-uri
• 65 de vorbitori
• peste 45 de subiecte de conferinta
• peste 100 de prezentari si teme

Workshop-uri, Conferinte, Interactiune

Evenimentul este structurat in 3 zile de conferinte tematice si workshop-uri desfasurate in paralel. Programul cuprinde o Conferinta principala cu teme de interes general din training si trei conferinte secundare: Sales, HR si eLearning.

Conferinta principala se va desfasura in fiecare dintre cele 3 zile in sala Gand BallRooom din cadrul Hotel Marriot intre orele 9.30-17.30.

Subiectele dezbatute aici sunt mai mult decat despre training, sunt despre perfomanta oamenilor si factorii care o afecteaza. Evenimentul aduce publicului sau prezentari in stil “cum sa”, si nu prezentari de concepte abstracte sau teorii netestate.
Participantii conferintei noastre isi doresc sa cunoasca modul in care pot sa isi motiveze angajatii la toate nivelurile organizatiei lor si sa poata diagnostica si rezolva oricare problema legata de performanta! Tocmai de aceea cei peste 20 de speakeri prezenti in total in cele 3 zile au fost atent selectati, iar calitatea prezentarilor lor a fost o conditie esentiala pentru noi.

Pentru profesionistii in vanzari si marketing am creat Sales Training Conference, o zi dedicata trainingului de vanzari, o zi ce iti va creste perspectivele si te va face si mai valoros in organizatia ta. In data de 7 Octombrie, in sala Timisoara a aceluiasi hotel Ciprian Todoca (Trend Consult), Eusebiu Burcas (DeKlausen), Catalin Chites (Qipa Consulting), Urania Cremene (Achieve Global), Adriana Boscanici (Trainart) si Alberto Gomez (Caro Trainer) vor dezbate teme de interes pentru tine si departamentul tau de Vanzari.
Sales Training Conference este oportunitate de a interactiona cu unele dintre cele mai bune programe de training de pe piata si trainerii care le sustin, de a discuta pe baza unor studii de caz in care rezultatele vorbesc de la sine sau de a te intalni cu colegi de breasla.

In cea de-a doua zi a evenimentului, pe 8 Octombrie in sala Timisoara, HR-ul va fi in centrul atentiei.
HR Training Conference vine ca o alternativa excelenta pentru cei care au obosit sa isi petreaca ore pe internet in cautarea unui training de resurse umane care sa le foloseasca. Vei putea fi fata in fata cu mai multi furnizori atent selectionati astfel incat sa ai o idee clara care program de formare in Resurse Umane ti se potriveste: Ion Zegheanu (Corporate Dynamics), Roxana Mocanu (CODECS), Alecsandra Litu (ROI Institute), Christian Pauls (Trend Consult), Elmira Bancheva (New Bulgarian University), Madi Radulescu (MMM Consulting) si Ioana Moholea (Perspective Group).
De asemenea, vei asista la primul studiu de caz impreuna cu un client despre implementarea unui program ROI (Return
on Investment)
si ti se va impartasi din experienta vecinilor nostri din Bulgaria despre cum se atrag si se retin talentelor in organizatie.

In premiera la Training '08 aducem programe de e-learning, un domeniu dinamic ce castiga tot mai mult teren si in Romania. Pe 9 octombrie in sala Timisoara, eLearning Conference va fi locul unde cei mai buni furnizori de astfel de programe isi vor trimite reprezentantii: Decebal Leonard Marin (Corporate Dunamics), Marius Decuseara Brandenburg (Trend Consult), Mircea Lungu si Razvan Socu (Romsym Data), Sorin Valentin Voicu (BitDefender) si Laura Elena Duta (Intuitext), Stefan Palarie si Silvia Bogdan (Interact).
Vei afla care sunt cele mai performante programe din Romania, de la cele mai simple la cele mai complexe poti alege programul potrivit pentru compania ta.
Vei intalni castigatorul premiului pentru cel mai performant program de e-learning in 2007 .

Workshop-urile vor reprezenta partea practica a evenimentului. Datorita numarului mare de programe de training, am incercat sa le selectam doar pe cele mai noi, inovative sau utile pentru publicul larg. Astfel, in fiecare dintre cele 3 zile vor exista cate 2 sali- Brasov si Galati- (doar in prima zi va exista suplimentar si sala Craiova) in care vei avea ocazia sa testezi atat daca un program de training, cat si trainerul care il sustine sunt ceea ce organizatia ta are nevoie in acest moment sau, de ce nu, in viitor.

Keynote speakers & presentations

Sid Jacobson
Prezent pentru a doua oara la Conferinta Anuala de Training, Sid Jacobson va sustine in data de 7 octombrie, in cadrul Conferintei principale, prezentarea "Expanding Innovation & Creativity".
Aceasta este destinata sa ofere noi modalitati de eliberare si dezvoltare a creativitatii. Participantii vor invata cum pot modela creativitarea proprie, dar si a celorlalti si cum pot folosi modelul Disney si modelul Einstein.

The Magic of Training through Experiential Learning
Seara de 8 octombrie va fi o seara speciala pentru HR in care Teamdruming-ul si performanta profesionala vor face cea mai buna echipa!
Acest eveniment ce iti va schimba felul in care gandesti interactiunea in organizatie, este modul in care noi alegem sa sarbatorim 5 ani de Business-Edu. Este expresia a aceea ce credem noi ca poate fi invatarea in organizatii.
O seara dinamica si energizanta ce iti va da o perspectiva unica asupra modului in care echipa ta se poate mobiliza pentru a avea rezultate puternice.
Trainerii acestui program vor fi Paul Houle (Univers Management Consulting) si Radu Stanescu (Boom!)
Participarea la acest eveniment se va face pe baza de tragere la sorti si invitatie.

Activating Change
"Schimbare" si "viteza" cred ca sunt termenii care descriu cel mai bine ceea ce traim in fiecare zi atat in viata personala, cat si profesionala. Daca in plan personal reusim sa ne adaptam mai bine, in plan profesional schimbarea nu mai este la fel de usoara. Peste 85% dintre proiectele de schimbare organizationala esueaza! Doar cei mai buni reusesc sa profite de principalul avantaj competitiv: schimbarea.
Pe 8 octombrie in sala Brasov vei afla despre 'Activating change', un sistem care sa ofere o solutie eficace, bazata pe o cercetare realizata la nivel international. Sistemul este menit sa ofere solutii directorilor executive, managerilor, supervizorilor, oferindu-le abilitatile necesare pentru a crea o organizatie capabila de schimbare.

Romanian HR Profile 2008
Studiul anual al pietei de training cuprinde peste 500 companii din Romania si ofera o analiza detaliata a tendintelor din domeniu. Aflat deja la a III-a editie, studiul ofera informatii de referinta despre evolutiile politicilor de resurse umane si a modalitatilor de training si dezvoltare organizationala ale companiilor romanesti.


Utilizatorii Profesiionline.ro pot beneficia
de o reducere de 20% la acest eveniment, pe care o puteti solicita la adresa
corina.baranescu@business-edu.ro.

 

Ultimele evenimente

»
»
»
»