Psihologia la locul de munca - editia a VII-a

Organizator: Business- Edu Evenimente
Business-Edu a fost creat in 2004 de catre PUBLIC SHARE ca eveniment dedicate invatatii in organizatii si educatiei de afaceri.
In prezent Business-Edu este cea mai mare comunitate de learning din Romania, creata in jurul site-ului Business-Edu.ro si a celor 6 evenimente pe care le desfasoara pe parcursul unui an: Business-Edu Awards, premiile industriei de learning (training si coaching); Business-Edu Expo, Coaching - Conferinta anuala de Coaching, Training - Conferinta anuala detraining si doua seminarii Psihologia la Locul de Munca.


Ca manager, recunosti ca resursa cea mai valoroasa a companiei sunt oamenii si, in aceeasi masura, recunosti ca utilizarea acestei resurse este cea mai mare provocare. Cum faci fata acestei provocari?

Cum poti intelege mecanismele care ii fac pe oameni sa reactioneze in diferite situatii sau care ii motiveaza sa atinga performanta? Unde si Cum citesti regulile nescrise?

Contractul psihologic
este cel mai des "incheiat" contract. Dar si cel mai incalcat... Desi nescris, el sta la baza oricarui tip de relatii. Pe 27 noiembrie, la hotel Ramada Majestic Bucuresti, insa ne vom referi la relatia dintre angajat si angajator. Vino la cea de-a VII-a editie a Psihologia la [locul de] munca sa discutam despre Contracte psihologice.
De ce aceasta tema? Deoarece contractul psihologic pare a fi problema numarul 1 in organizatiile actuale, cand angajatii nu mai cred in deviza "un job pe viata", ci in "cat mai multe si mai diverse".

Evenimentul isi propune sa arunce o privire in interiorul naturii relatiilor de la locul de munca, sa descopere cum principii din psihologie te ajuta sa dezvolti lideri si manageri eficienti, sa imbunatatesti munca in echipa, sa cresti motivatia, sa faci fata schimbarilor si sa asiguri imbunatatirea performantelor organizatiei.

Te asteptam pe 27 noiembrie la Psihologia la [locul de] munca alaturi de Romeo Cretu (HRD), Dr. Delia Virga (Universitatea de Vest Timisoara), Amalia Picleanu (Tandem Consulting), Domnica Petrovai (MIND INSTITUTE), Radu Ionescu (RDI), Bogdan Serbanescu (BCR), Ane Mary Ormenisan (ARAT).

Agenda evenimentului:
8.30-9.10- Welcome coffee! Inregistrarea participantilor.
9.10-10.00- Disperarea ALINEI - Romeo Cretu, HRD
10.00-10.50- Proiectie si interpretare in gestionarea contractului psihologic - Amalia Picleanu, Tandem Consulting
10.50-11.20- Cofee Break
11.20-12.10- Schimbarea organizationala – de la incalcarea contractului psihologic la paradoxulul angajabilitatii - Dr. Delia Virga, Universitatea de Vest Timisoara
12.10-13.00- Cand contractul psiholog este incalcat - Domnica Petrovai, MIND INSTITUTE
13.00-14.00- Pauza de masa
14.00-14.50- Contracte psihologice in organizatii. O interpretare AT. - Bogdan Serbanescu, BCR
14.50-15.40- Contractul psihologic in managementul resurselor umane - Ane Mary Ormenisan, ARAT
15.40-16.10- Cofee Break
16.10-17.00- Influentare - cum sa il fac sa spuna "da"-  Radu Ionescu, RDI

Ultimele evenimente

»
»
»
»