Leadership Feminin – Echilibru si atitudine

Organizator: LEADERS Romania
LEADERS Romania este o organizatie non-guvernamentala infiintata in urma cu 8 ani la initiativa unor tineri entuziasti si care isi propune sa ajute la identificarea si formarea tinerilor cu potential de lider din Romania si totodata sa faciliteze comunicarea dintre acestia. Suntem devotati dezvoltarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romane prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trai in societatea pe care chiar ei o construiesc si care sunt cei mai capabili de a accepta schimbarea, atitudinile si instrumentele necesare unei reforme reusite. Cele mai importante initiative LEADERS sunt: conferintele Leadership Center, Leadership School, Leadership Autentic, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor, The Leadership Center, LEADERS Awards.


CONCURS:
Leaders Romania organizeaza in data de 5 martie 2009 conferinta Leadership Feminin. Se vor aborda subiecte cu privire la statutul femeii lider ce implica situatii complexe care necesita o buna mobilizare in vederea aplicarii deciziilor luate. Utilizatorii Profesiionline.ro pot castiga una din cele 2 invitatii si o reducere de 20% la acesta conferinta. Asteptam inscrierile dumneavoastra pe adresa candidati@profesiionline.ro.

Conferinta Leadership Feminin a aparut din initiativa Fundatiei LEADERS de a-ti oferi posibilitatea sa intelegi mai bine impactul pe care il are femeia  intr-o lume inca dominata de spiritul masculin. Stilul de leadership feminin se remarca prin arta de a echilibra si armoniza puterea decizionala, creativitatea si inovarea.. Acest stil de leadership poate fi adoptat de oricine este deschis asumarii acestui concept si isi propune sa devina un exemplu atat in mediul in care lucreaza, cat si in cel social.

Inscriindu-te la conferinta Leadership Feminin, vei afla de la femei din cele mai variate domenii – politica, afaceri, social, arta – si cu cele mai variate povesti ca ceea ce au in comun este forta si eleganta liderului. Pentru persoanele care se inscriu inainte de 20 februarie, organizatorii au pregatit un pachet special.
 
Vor inspira cu exemplul lor: Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei ( in curs de confirmare ), Roberta Anastase – presedintele Camerei Deputatilor (in curs de confirmare ), Aurora Liiceanu – psiholog,  Leslie Hawke - fondator OvidiuRom, Sandra Pralong – CEO Synergy Communications, Maia Morgenstern - actor, Liliana Pagu, Presedinta Asociatiei Femeilor din Romania, initiatoarea Miscarii Democratice a Femeilor din Romania, Mihaela Radulescu – jurnalist, Florin Piersic , Actor, Vasile Paun, Managing Partner intellCompetitiv, Maria Grapini, CEO, Pasmatex.

Despre Conferinta
LEADERSHIP FEMININ

Dezvoltam acest proiect deoarece credem in stilul de leadership feminin bazat pe incredere, creativitate, inovatie si motivare. Viziunea noastra este de a pune in contact femeile dedicate dorintei lor de a fi lideri eficienti cu cele care se fac urmate zi de zi, astfel aceste modele autentice punand bazele unei societati orientate spre progres si dezvoltare sustenabila.

Misiunea LEADERS este sa inspire si sa incurajeze prin intermediul modelelor autentice de leadership.

Pentru inregistrare: aici
 

Ultimele evenimente

»
»
»
»