HART Human Resource Consulting- Abilitati practice de recrutare si selectie

Organizator: HART Human Resource Consulting
HART Consulting isi sprijina partenerii prin solutii de resurse umane, pentru a creste eficienta organizationala si a maximiza performantele individuale.
Ofera servicii integrate de resurse umane, evaluare, management al carierei, atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice.
Aplica principiile psihologiei organizationale, beneficiind totodata de cele mai renumite instrumente si metodologii internationale adaptate la piata din Romania, necesare in evaluarea talentelor si dezvoltarea lor.
HART Consulting este partener al Hogan Assessments Systems si reprezentant exclusiv pentru Romania si Republica Moldova al CCi Assessment International.

Seminarul "Abilitati practice de recrutare si selectie" organizat de compania de consultanta in resurse umane, HART Human Resource Consulting, se va desfasura in perioada 4 - 5 iunie 2009. Acest seminar este deschis specialistilor in resurse umane, managerilor de departamente si coordonatorilor de echipe.

Training-ul se desfasoara intr-o atmosfera deschisa, incurajand participantii sa exerseze tehnici de recrutare si selectie, fiind totodata o oportunitate pentru a face schimb de experienta cu alti specialisti din domeniu. Se vor folosi metode interactive (role-plays, exercitii de grup, studii de caz), tinandu-se cont de specificul pietei romanesti de recrutare.

Trainer pentru acest seminar este Loredana Vladareanu – Head of Recruitment & Selection Services. Loredana este absolventa a facultatii de psihologie, este certificata in metodologia Hogan Assessment Systems si are o experienta de peste 5 ani ca recruiter. In cadrul HART Consulting a derulat proiecte de recrutare, evaluare, dezvoltare si consiliere profesionala.

Seminarul se va desfasura la sediul HART Human Resource Consulting, str. Maltopol nr.9, sector 1, Bucuresti.

Galerie video

Ultimele evenimente

»
»
»
»