Conferinta "Putere prin Oameni"

Organizator: Fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM)
Fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM), sprijina dezvoltarea organizatiilor prin servicii de consultanta si dezvoltare personala inca din 1994, prin programe oferite in Romania, Europa Centrala si de Est sau Asia. Din 1997, CDM este afiliat la Roffey Park Management Institute, Marea Britanie. CDM Consulting a fost gandit ca o divizie de consultanta, fiind structura care ofera programe de consultanta si training dedicate companiilor. Credem in deviza noastra, “Business is Learning” si acest principiu il aplicam atat in munca noastra pentru clienti cat si in interiorul CDM. Sursa principala de experienta si invatare este munca alaturi de clientii nostri, si o completam prin pregatirea consultantilor continua prin participarea la stadii de pregatire in tara si strainatate oferite de institutii prestigioase din Italia, Finlanda, Marea Britanie, etc.

Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM) impreuna cu HR Club organizeaza conferinta Putere prin Oameni - Ritm si directie pentru dezvoltare organizationala accelerata

CDM impreuna cu HR Club organizeaza in data de 1 Octombrie 2009 la Cluj-Napoca, Hotel City Plaza, editia a patra a conferintei “Putere prin oameni” cu tema “Ritm si directie pentru dezvoltare organizationala accelerata”. Conferinta este structurata in sesiuni plenare, pe parcursul carora va avea loc prezentarea unor experiente practice si modelele conceptuale, completata prin sesiuni de intrebari – raspunsuri – comentarii si ateliere de lucru.

Tema evenimentului incearca sa raspunda urmatoarelor intrebari:

- Cum pot persoanele de decizie din organizatie sa stimuleze performanta?
- Care sunt cele mai importante dimensiuni ale vietii organizationale care duc la succesul organizatiei pe termen lung? Ce avem si ce ne lipseste in organizatii?
- Cum ne putem adapta noilor circumstante la nivel personal si organizational?

Participantii, aproximativ 150 de manageri (directori generali, directori de resurse umane) se vor bucura de prezenta unor speakeri de renume, directori de top din firme multinationale si din firme romanesti: Lafarge, Petrom, Vodafone si altii. Invitat special: Michael Jenkins Director Executiv Roffey Park Institute.

Sponsorul evenimentului: Banca Transilvania

Sponsori media: Business Woman , Business Edu, Cariere, Foaia Transilvana, Radio Zu, Antena 1, Profesiionline.ro,

Organizator: Fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM), sprijina dezvoltarea organizatiilor prin servicii de consultanta si dezvoltare personala inca din 1994, prin programe oferite in Romania, Europa Centrala si de Est sau Asia. Din 1997, CDM este afiliat la Roffey Park Management Institute, Marea Britanie.

Partener institutional: Hr-Club, cea mai importanta asociatie profesionala a specialistilor in resurse umane din Romania, ingloband peste 350 de manageri, specialisti si consultanti in resurse umane din companii de prestigiu din Romania.

Ultimele evenimente

»
»
»
»